2777
2789
عنوان

اهدای تخمک

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 71 پست
خب همسرش بره مشکلشون حل کنه .بدون داروی هورمونی اقدام کنن. چون همسر منم ضعیف بود ومن دوبار سقط کردم ...

میدونین وقتی کسی بطور مکرر این کار را انجام میده و ناموفقه . ذخیره تخمدانش کم یا به حداقل میرسه مخصوصا اگه از اول زیااد نباشه  . بعدا شانس طبیعی باردار شدنش هم خیییلی کم میشه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
این و چرا شما میتونید برید داخل بخش بگید نمیخوام ببینه من کی ام خودشون از این موارد خیلی دارن  ...

واقعا؟ خب اینم خوبه 

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین وقتی کسی بطور مکرر این کار را انجام میده و ناموفقه . ذخیره تخمدانش کم یا به حداقل میرسه مخصو ...

منظورتون کاریه ک من میخوام انجام بدم؟

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
[QUOTE=292574081]چطوری ازت می گیرن تخمک را[/QUOTE دقیق نمیدونم فقط برای کسی ک ازجونم برام مهمتره اه ...

باید عمل بشی برای عملم رضایت همسر لازمه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
باید عمل بشی برای عملم رضایت همسر لازمه

یعنی واقعا راهی نیس 

سلام خانوما لطفا 🙏😘نفری یه صلوات به نیت اینکه شوهرم سالم بره و برگرده به امیدخدا مهمونم میکنید خدا تک تک تون رو به آرزوهای قشنگتون برسونه 😘❤🙏

دانش آموخته طب سنتی🥰

رضایت همسر لازمه

درضمن اینکه میگی از جونم عزیزتره 

هیچکس از هسمر و بچه برای ادم عزیزترنیست

اون امپولایی که بهت میزنن برای تخمک کشی

پدر بدنت رو درمیاره فردا پس فردا خدایی نکرده سرطان گرفتی همون عزیزت میاد پول درمانتو بده ؟ نخیر

باید شوهرت بده 

ن در مورد خواهرم گفتم که چرا به مشکل خوردند . . شما که بچه دارین خدا را شکر

بازم باید نظر چندتا دکتر رو بدونن .بخدا تشخیص بعضی دکترا خیلی اشتباس

از نظر شرعی شما ب خواهرت نمیتونی تخمک بدی چون گفتی خیلی عزیزه گفتم 

چرا نمیتونه بده . بنظرم مشکلی نیست . بالاخره یه مرجع روشنفکر هم بعدا پیدا میشه که درک کنه و تابیدش کنه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

عزیزم امضا و ...میگیرن 

اجازه همسر هم میخواد 

یه دوره دارو و سونو و ...داره 

شاید یکی دوماه طول بکشه 

من یادمه مرکز رویش میرفتم گفتن مطلقه یا بیوه باشه خانم 

حالا شما چون اشنایی با طرف احتمال قوی امضا و اجازه شوهرت رو بخوان

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️