2777
2789

میگه سعی کنی معدلتو بالای ۱۴ نگه داری خوبه ولی اگرم بد شد مهم نی تهش میفرستمت دانشگاه آزاد یک سال عمرتم برای کنکور هدر نده 

همراه باهاشم باید بری ناخونکاری یاد بگیری ماهر که شدی خودم پول سالنتو میدم(زهی خیال باطل داره گویا😂)

بابامم که براش مهم نی اصلا نمیدونه کلاس چندمم😂😂

شما تو این شرایط بودید درس میخوندید آیا؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفت چیه؟ من هدفم کار کردن بود اما یه اتفاقی کلا هدفم و تغییر داد الان دوست ندارم کار کنم! اگه نمیخوای کارای دولتی بکنی درس نخون

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یعنی دانشگاه نری؟ من اگه بودم رشته با بازار کار خوب میخوندم وگرنه نمی‌رفتم دانشگاه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
هدفت چیه؟ من هدفم کار کردن بود اما یه اتفاقی کلا هدفم و تغییر داد الان دوست ندارم کار کنم! اگه نمیخو ...

به نظرت چیکار کنه یکی درس نخونه؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
به نظرت چیکار کنه یکی درس نخونه؟

همه حرفه های فنی به مدرک دانشگاهی نیاز ندارن

مثل ارایشگری و کارای هنری

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

هدفت چیه؟ من هدفم کار کردن بود اما یه اتفاقی کلا هدفم و تغییر داد الان دوست ندارم کار کنم! اگه نمیخو ...

صد در صد میخوام کار کنم دوست ندارم یه روزی روزگاری از شوهرم پول توجیبی بگیرم مثلا

میخوام یه کار برای خودم داشته باشم زیر نظر کسی نباشن

عاشق تتو و ناخونم

جفتش و یاد بگیر انجام بده 

چون یکدومش تنها اذیت کننده و خسته کننده میشه

یعنی دانشگاه نری؟ من اگه بودم رشته با بازار کار خوب میخوندم وگرنه نمی‌رفتم دانشگاه

کنکور امسالو نمیخواستم ثبت نام کنم مامانمم گفت برو ببین شانست چی میاد چون هیچییییی ازش نخوندم

ولی امسال حتما با شرط معدل میرم دانشگاه