2777
2789
عنوان

بنظرتون برم امروز پيش شوهرم

267 بازدید | 9 پست

شوهرم يه اخلاقي داره پشت سرهركي حرف بزني ميره بهش ميگم مثلا ديروز يه چيز راجبه شوهر خواهرش گفتم رفت بهش گفت البته نگفت من گفتم از طرف خودش گفت

بعد شب ك اومديم خونشون ( عقديم) 

بهش گفتم چرا اين حرفو زدي و اينا باهم بحثمون شد

برگشت بهم گفت تو خودت نميتوني حرف خودتو جلوروشون بزني لال ميشي و گفت تو تو سري خوري 

خيلي ناراحت شدم از حرفش 

امروز قرار بود بريم خونه مامانم 

صبح من اومدم سر كار 

گفت من نميام تو اگه دوست داري بيا اينجا (يعني خونه مادر شوهرم )

خيلي ناراحت دم از حرفش بنظرتون برم يا نه؟؟

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من نه آقا به خودش اجازه نمیده پاشه بیاد خونه مادرتون و انتظار داره شما بری و منت کشی هم کنی درحالی که وقتی یه حرف بین زنو شوهر رد و بدل میشه باید مخفی بمونه و... توام بگو نه نمیام میرم خودنه خودمون یکم استراحت کنم

عزیزم پشت سر کسی حرف نزن اصلا.

نمی ارزه.که بخوای توی یوم الدین خوبیهاتو بدی به اون طرف و بدیهاشو بگیری.

بیخیال.

در مورد همسرتونم کشش نده.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
تو عقد چیه همش میرید میمونید خونه مادرشوهر..هفته ای دو بار کافیه البته شبم برو خونه خودت بخواب سنگین ...

مادر شوهرم اينا نيستن شوهرم تنهاس

گر نگه دار من ان است ك من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد