2777
2789

بچه ها این پسر یعنی دوسم داره

میگه منو برا ازدواج میخاد و خیلی دوسم داره منو برا تا ابد میخاد و هیچوقت ولم نمیکنه

دوساله باهمیم اما یک سال و نیمش من همش قهر میکردم الکی الکی هم شده گیر میدم و کلی بلاکش گردم و میگفتم نمیخام باهاش دوست باشم

اما ول کنم نیس

و میگه تو مال خودمی. 

الان خیلیاتون میگین خب بیاد خواستگاری 

اون میگه میخاد بیاد من نمیزارم درس دارم

31سالشه

من27

بنظرتون واقعا میتونه عاشقم باشه؟ 

چون هر کاری باش کردم نرفت و هی برمیگرده  معذرت میخاد حتی اگه مقصر خودم باشم. 

اگه من سرگرمیم براش خب خیلی بیرون سرگرمی ریخته.  

نمیدونم والا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزار بیاد دیگ  درستم در کنارش بخون لطمه ای ب درست نمیزنه

یه ترسی دارم ادمیه ک میگه نمیخام زنم کار کنه مگه اینکه اونروز مرده باشم

بعد میگه درس واسه چیته بیا ازدواج کنیم

و من میترسم  تنوع طلب باشه هی با دختراس دیگه بگرده

اما اینکه چرا ول کنم نیس  نمیدونم

دوست داره ولی خب کاری نکن ک دیگ بره برنگرده منطقی صحبت کنید بلاک و قهر بچگانه هم نداشته باش هرکس به ...

حسابی اذیتش کردم یعنی سه ماه هم قهر میکردم اون التماسم میکرد و میگفت من هیچوقت  ولت نمیکنم

دیر رفتم دانشگاه پیش میاد 

خب عزیزم کنارش درست هم بخون قرار نبست ازدواج کنی بیخیال زندگیت بشی

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
حسابی اذیتش کردم یعنی سه ماه هم قهر میکردم اون التماسم میکرد و میگفت من هیچوقت  ولت نمیکنم

خب یه فرصت به خودت و اون بده دیگه 

یه روز قرار بزارین برین بیرون با هم مثل دو تا آدم عاقل و بالغ منطقی صحبت کنید دیگه هم کارهای بچگانه نکن لطفاً 

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
خب عزیزم کنارش درست هم بخون قرار نبست ازدواج کنی بیخیال زندگیت بشی

من چجور مطمئن شم ک عاشقمه.  اخه عشق اینجوریه ک پا ب پات بیاد و تو موفقیتت  تشویقت کنه کنارت باشه

این همش میگه نمیخام زنم کار کنه و میگه درسو ول کن با کن ازدواج کن البته  همینجوری  گفت اصراری نکرد ب ول کردنش