2777
2789
خواهر شوهر گوه من امروز زنگ زده سر یه حرفی میگه فلانی(منظورش داداشمه) .توو دلم گفتم من همیشه حتی اون ...

اتفاقا یکی از چیزایی که تو این خانواده هم بود،همینه 

مادرشوهرم به دخترم 15ساله خودش خانوم می‌گفت ، بعد من که 30سابم بود با اسم کوچیک صدا میکرد 

منم به دختر بزرگش که 40سالشه با اسم تنها صدا کردم ،انقدر زورشون اومد ، الان درست شدن🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من بهش میگم بابا😏

اشتباه میکنید 

مگه باباته ؟ کارهایی که بابات در حقت کرده،پدرشوهرت کرده ؟

اکه نمیتونی بابا نگی ،هیچی صدا نکن 

بروجلو و حرفتو بزن ، کار به صدا کردن نمی‌رسه 😂😂

اشتباه میکنید  مگه باباته ؟ کارهایی که بابات در حقت کرده،پدرشوهرت کرده ؟ اکه نمیتونی بابا نگی ...

واقعا لایق بابا بودن نداره

خیلی بد صدام میکنه متنفرم ازش😐

حالا میدونی چی شده

خواهر شوهرم نامزده فردا میخوان برا نامزدش جا عیدی ببرن

زنگ زدن به من تو بیا دنبالمون با هم وسایل ببریم

در صورتیکه من نامزد بودمچیزی نمیاوردن شوهرم خودش میخرید اینام به زور میومدن،خواهر شوهرم که انقد حسودی میکرد خیلی وقتام نمیومد،من حالا چیکار کنم

واقعا لایق بابا بودن نداره خیلی بد صدام میکنه متنفرم ازش😐 حالا میدونی چی شده خواهر شوهرم نامزده ...

اصلا به شوهرت یا خانواده ش نگو که دوست نداری بری و چرا 

حتما گله میکنن، بعد که نرفتی به گوششون برسون که خواستی مثل خودشون رفتار کنی

دنبال بهونه ای باش که میدونید قبول میشه 

بگو کرونا دارم ،یا نوبت جراحی دندون ، یا مهمون اومده یا هر چی که فکر می‌کنی باور میکنن

اینکه برات مراسم نگرفتن کجاش سیاسته اداب رسوم ندونستنه ک

من اگه گله میکردم 

یا بحث میکردم ، دنبال حرف و دعوا بودن که بگن اهل زندگی نیستی 

مثل خودشون رفتار کردم تا بفهمن کارشون اشتباه بوده