برای عید موهامو قارچی زدم با چتری کوتاه. بعذ از اینکه لختی اش از بین رفت پف کرد و وزوزی شد و سرم خیلی گنده شد.توی یه تاپیک دیگه راهنمایی خواستم. تل و گیر و بستن و اینا فایده نداشت.آرایشگرم گفت بذار چند ماه بلند شه یه مدل شیک بزن. چند هفته گذشت طاقت نیاوردم .رفتم پسرونه زدم. خوب شد و اون قارچی لعنتی دیگه نیس. ولی همون روز توی آرایشگاه یه دختره رو دیدم با موهای مشکی ساده خیلی کوتاه.وقتی کارم تموم شد چشمم دوباره بهش خورد که توی آینه اون طرف سالن داشت گوشوارشو می پوشید اما همون یه ذره موهاشو زده بود.مثل سربازا.خیلی قیافش خوب شده بود.خیلی خاص شده بود. از اون روز همه اش دلم میخواد منم موهامو بزنم. به خصوص الان که پسرونه اس و اگه پشیمونم بشم فرق زیادی نداره. نظرتون چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آندرکات عالیه. می تونستی بغل رو خالی کنی. اما آندرکات آخرش باید کوتاه کنی یا مدت طولانی بپوشونیش
نه من عروسیم تموم سه خدایی دوباره پسرونه میزنم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
یه دار و دسته موکوتاه بشیم (: اگه بیاد بهت کوتاه شیک تره
هوم
هم کوتاه بهم میاد هم بلند
اما چون تیپام اسپرت و پسرونس اکثرا کوتاهو بیشتر دوست دارم عاشقشم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
آدم عادت می کنه.من تا چند ماه پیش موهام زیر شونه ام بود. الان پسرونه
واییی منو هوایی کردی ک پسرونه بزنم همین الان دلم میخواد حیف الان امتحان دارم وقت ندارم وگرنه بیخبر میزدم گوربابای حرف مردم
موقعی که داری موهاتو میزنی یه فیلم بگیر
ی آهنگ موهامو زدم بهم میاد هم بزار😂😐
واییی منو هوایی کردی ک پسرونه بزنم همین الان دلم میخواد حیف الان امتحان دارم وقت ندارم وگرنه بیخبر م ...
تو منو هوایی کردی که با اون مراسم بزنم.اهنگ و فیلم و اینا. می گیرم. اگه خوشگل بشه مردم حرفی ندارن بزنن. مث همون دختره که اومده بود آرایشگاه.از ته زده بود.همه ازش تعریف می کردن. آرایشم نداشت همچین.