2777
2789
عنوان

وسوسه زدن موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 49 پست
من تا قبل ازدواجم موهام همش پسرونه بود موقعی ک عقد کردم مامانم گفت ب موهات دست نزن بزار بلند شده الا ...

آندرکات عالیه. می تونستی بغل رو خالی کنی. اما آندرکات آخرش باید کوتاه کنی یا مدت طولانی بپوشونیش

اره سری قبل گفتی. هنوز بلند نشده؟ گاهی قیچی زدنشون یه جوریه که میگن دیر بلند میشه. با تیغ کوتاه می ک ...

اخ گفتی من اعتقاد نداشتم ولی این لعنتی واقعا دستش بده به هیچ شکلی هم در نمیاد انقدر کوتاهه بلندم نمیشه 🥲

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آندرکات عالیه. می تونستی بغل رو خالی کنی. اما آندرکات آخرش باید کوتاه کنی یا مدت طولانی بپوشونیش

نه من عروسیم تموم سه خدایی دوباره پسرونه میزنم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

منم سرم خوش فرمه ولی موهام در عوض وز شده جدیدا     اتفاقاً توی فکرش بودم برم دوباره کو ...

سلیقه ایه. بچه داری با موهای بلند و فر سخته.  اگه بهت میاد کوتاه کن. کوتاه زیبایی خاص داره

مصری زدم بازم میگن داره بالاتر  پسرونه دوست ندارم

پسرونه اسمشه. ارایشگرای اینجا اکثرن بلد نیستن. می تونی حتا خیلی کوتاه کنی اما دخترونه. کلا موهای آقایون از جلو بلنده. مدل زنونه می تونه یکنواخت باشه یا اطرافش بلندتر باشه

یه دار و دسته  موکوتاه بشیم (: اگه بیاد بهت کوتاه شیک تره

هوم 

هم کوتاه بهم میاد هم بلند 

اما چون تیپام اسپرت و پسرونس اکثرا کوتاهو بیشتر دوست دارم عاشقشم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دلم میخواد.نمی دونی اون دختره چه خوب شده بود. البته اون سبزه بود. نمی دونم به من بیاد یا نه.فکر کنم ...

موهاتو زدی یا نه؟😁

اللهُم صَلَّ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَّمَد وَ عَجِل فَرَجَهُم
آدم عادت می کنه.من تا چند ماه پیش موهام زیر شونه ام بود. الان پسرونه

واییی منو هوایی کردی ک پسرونه بزنم همین الان دلم میخواد حیف الان امتحان دارم وقت ندارم وگرنه بیخبر میزدم گوربابای حرف مردم 

موقعی که داری موهاتو میزنی یه فیلم بگیر 

ی آهنگ موهامو زدم بهم میاد هم بزار😂😐

واییی منو هوایی کردی ک پسرونه بزنم همین الان دلم میخواد حیف الان امتحان دارم وقت ندارم وگرنه بیخبر م ...

تو منو هوایی کردی که با اون مراسم بزنم.اهنگ و فیلم و اینا. می گیرم.
اگه خوشگل بشه مردم حرفی ندارن بزنن. مث همون دختره که اومده بود آرایشگاه.از ته زده بود.همه ازش تعریف می کردن. آرایشم نداشت همچین.