2777
2789
عنوان

وسوسه زدن موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 49 پست
من با ماشین می زنم.یا قیچی و ماشین.ببینم چی می شه

واسه منو آرایشگر هم با ماشین زد هم قیچی اگه مدل انتخابیت قیچی هم داره حتما برو پیش آرایشگر پیتاژ موهات بد باشه مدلش از چشمت میوفته 

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از قبل عید پیش یه احمقی که تو اینستا الکی فالوور جمع گرده و هیچی بلد نبود موهامو کوتاه کرده انقدر بد زده بلندم نمیشه لعنت بهش الهی 

واقعا پشیمونم واقعا زشتم کرد مدلی که رو سر هرکسیه با توجه به چهره و اندام و بقیه چیزاش قشنگه که ممکنه رو سر ما شبیه کلم بشیم

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
واسه منو آرایشگر هم با ماشین زد هم قیچی اگه مدل انتخابیت قیچی هم داره حتما برو پیش آرایشگر پیتاژ موه ...

سرم خداروشکر خوشفرمه. اون دختری که دیدم یکنواخت زده بود.فکر کنم با ماشین زده بود.با قیچی اونقدر کوتاه نمیشه

من از قبل عید پیش یه احمقی که تو اینستا الکی فالوور جمع گرده و هیچی بلد نبود موهامو کوتاه کرده انقدر ...

اره سری قبل گفتی. هنوز بلند نشده؟ گاهی قیچی زدنشون یه جوریه که میگن دیر بلند میشه. با تیغ کوتاه می کنن سریعتر رشد می کنه.
ارایشگرهای اینجا مدل کوتاه رو خوب نمی تونن درارن. یکی از دوستام ارایشگاه مردونه رفته بود که فامیلشون بود.

من تا قبل ازدواجم موهام همش پسرونه بود موقعی ک عقد کردم مامانم گفت ب موهات دست نزن بزار بلند شده الان تا روی شونمه اما رفتم زیر موهامو زدم آندرکات نه مامانم دیده هنو ن نامزدم خیلی باحال شده بقیه موهامو گوجه ای می‌بندم پشت سرم پسرونس😂😂😂😐💔

فقط حیف خودم نمیبینمش حیف شیش مرداد عروسیمه وگرنه پسرونه میزدم دوباره اصن خیلی خاص و خفنه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

منم سرم خوش فرمه ولی موهام در عوض وز شده جدیدا  

اتفاقاً توی فکرش بودم برم دوباره کوتاه کنم از بس دخترکوچولوم موقع شیر می گیرتش کلا کچلم کرده

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
الان موهام‌بلنده سه سال پیش پسرونه زدم خیلی هم بهم میومد هرکاری دلت میگه انجام بده

اگه بهت بیاد شیک می شه. به صورت هم بستگی داره.
اره انجامش میدم.یه ذره موه که همین الانم پسرونه اس

منم کوتاه کردم میگن باز موخوره داری نمیدونم باز باید بیشتر کوتاه کنم یا نه از موی کوتاه بدم میاد

موخوره رو تا اونجا که هست کوتاه می کنن یه کم بیشتر. لازم نیس خیلی کوتاه کنی