2777
2789
عنوان

وسوسه زدن موهام

950 بازدید | 49 پست

برای عید موهامو قارچی زدم با چتری کوتاه. بعذ از اینکه لختی اش از بین رفت پف کرد و وزوزی شد و سرم خیلی گنده شد.توی یه تاپیک دیگه راهنمایی خواستم. تل و گیر و بستن و اینا فایده نداشت.آرایشگرم گفت بذار چند ماه بلند شه یه مدل شیک بزن. چند هفته گذشت طاقت نیاوردم .رفتم پسرونه زدم. خوب شد و اون قارچی لعنتی دیگه نیس. ولی همون روز توی آرایشگاه یه دختره رو دیدم با موهای مشکی ساده خیلی کوتاه.وقتی کارم تموم شد چشمم دوباره بهش خورد که توی آینه اون طرف سالن داشت گوشوارشو می پوشید اما همون یه ذره موهاشو زده بود.مثل سربازا.خیلی قیافش خوب شده بود.خیلی خاص شده بود. از اون روز  همه اش دلم میخواد منم موهامو بزنم. به خصوص الان که پسرونه اس و اگه پشیمونم بشم فرق زیادی نداره. نظرتون چیه؟

بزن مو بلند میشه چیز همیشگی نیست برا تنوع خوبه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آرایشگرم وقت داشته باشه امروز میرم.
شایدم تو خونه بزنم. فکر نکنم سخت باشه.
بچه ها اینجا میشه عکسشو بذارم؟ ببینم نظرتون چیه؟
بعضی وقتا ادم میخواد یه کاری بکنه ولی میخواد از زبان بقیه تایید بشه (:

بزن اگه دوست داری بلندمیشه بازم من باشم میرم سراغ دلم

دلم میخواد.نمی دونی اون دختره چه خوب شده بود. البته اون سبزه بود. نمی دونم به من بیاد یا نه.فکر کنم بیاد. الانم خیلی کوتاهه

شما هم همه رو زدی؟

آره تقریبا یک سال و نیم پیش زدم...اول رفتم مصری زدم بعد دیدم موهام حالت داره بد میشه خوشم نیومد رفتم پسرونه کوتاه کردم خیلی هم بهم میومد

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...