2777
2789
عنوان

خانما ی تایپک بود زدین ترکونید ک

115 بازدید | 18 پست

سوال داشتم شماام خواسته های همسرتون انجام میدین مثلا به من میگ ارایش کن قبل راب... یا لباس س.. بپوش یا دست ال... بزن ... برام بخو... خلاصه خیلی دنگ و فنگ داره مثلا چهار یا پنچ ساعت لفتش میده تا بیاد با وجود بچه من خسته میشم خوابم میگیره ناراحت میشع هر چی بهش میگم ما بچه داریم دیگ قبلا گذشت تا من نرم سمتش نمیاد نمیدونم وقتی بهم میگ اینکارا و کن بدم میاد ازش زده میشم میگم مگ من چمه یا برا راب .. میخاد از این حرفا

منم وقتی دستوری میگه عصبی میشم ازش حالم ازش بهم میخوره ، ،،

همییششسههههههههههههه بخث داریم من مبگم ارزومه یبار تموم کارهارو خودت بکنی ، مبگه کیفش ب اینه کو خانوم انجام بده😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز بگم

وقتی میدونی شوهرت اینجوری دوست داره خودت از قبل اماده شو

نزار هرسری بگه تا حس بد بگیری

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
یه چیز بگم وقتی میدونی شوهرت اینجوری دوست داره خودت از قبل اماده شو نزار هرسری بگه تا حس بد بگیری

نمیتونم واقعا نمیدونم چراااا مثلا از شنبه تا پنجشنبه استرس دارم ک پنجشنبه و چیکار کنم نیاد سمتم خودمو میزنم به مریضی بحث راه میندازم اخه تا دیر بیدار نگه میدارم واقعا خسته میشم و میخوابم

نمیتونم واقعا نمیدونم چراااا مثلا از شنبه تا پنجشنبه استرس دارم ک پنجشنبه و چیکار کنم نیاد سمتم خودم ...

خب وقتی هفته ای یبار باهم هستین باید مشتاق باشی که

خوب بچه رو بخوابون توهم استفاده کن چرا انقدر سخت میگیربن

ذهنتونو ازاد کنین انقدر به اینچیزا فکر نکنین که فلان درخواستو داش خب انجام بده توهم ازش یچیز بخواه... 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
همسرت به نظر نرمال نمیاد. تنوع خوبه ولی نه انقدر شدید و اغراق ضده

واقعا یکی دوبار ببخشیدا تو راب.. انگشت پاهامو میخوره .‌ من میگم چندشم میشه اون میگ میدونم لذت میبری یا اینکه میگ زبونت بده بخورم .. یا ببخشیدا ادرار کن رو دستم و دهنم اصلا ی وضعی چندساله ازدواج کردیم اینجوری نبوده و اینکه تا سه ماه نباد عین خیالش نیست ولی وقتی میاد مث وحشیا رفتار میکنه اصلا هنگم ادمی ک انقد گرمه چرا نمیاد میگ منتظرم تو بیای بخو... تا من بیام اینم حرفشه

خب وقتی هفته ای یبار باهم هستین باید مشتاق باشی که خوب بچه رو بخوابون توهم استفاده کن چرا انقدر سخت ...

نمیدونم چرا روزی ک قرار راب .. داشته باشیم تمام مریضی و ناراحتی های عالم میاد سراغم به نظرتون چه دکتری برم؟

خب وقتی هفته ای یبار باهم هستین باید مشتاق باشی که خوب بچه رو بخوابون توهم استفاده کن چرا انقدر سخت ...

و اینکه من ی اخلاق خیلی بدی دارم ک کاری ک بخام و باید انجامممم بدم همون لحظه تا انجام ندم فکرم درگیره اعصابم خورده نمیدونم واقعا با این این اخلاق اذیت میشم مثلا تصمیم بگیرم امروز برم بیرون باید برم