2777
2789
عنوان

رژیم گرفتم همراه ورزش خیلی بهم فشار اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگی  اسمشو میگی  یا عکسش رو برام بفرسی  خیلی ممنون

عزیزم هر جایی نمی‌فروشن یکی از دوستام نماینده ی شرکته اون برام میاره پودر چای سبز و عصاره زعفرانه اگر خواستی بگم برات بیاره

عزیزم هر جایی نمی‌فروشن یکی از دوستام نماینده ی شرکته اون برام میاره پودر چای سبز و عصاره زعفرانه اگ ...

نه ممنون. تو خونه کتری روشنه همش داری روزی ده مدل دمنوش میخورم که زعفرون و چای سبز هم جزوشه 🌹🌹

بچه ها من مخالف صددرصد قرص لاغری بودم ولی این گرسنگی لعنتی داره وسوسم میکنه یه قرصی کوفتی سفارش بدم ...

منم درحال رژیمو ورزشم از اول هفته،همش گشنه میشم ولی نمیخورم،نهایت یکم هندونه،ی دونه خیار،ی چند دونه بادوم،،،خلاصه معدمو سرگرم میکنم تا وعده غذایی اصلی که اونم کم میخورم،قبلش ی لیوان آب میخورم اشتهام کم میشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم