2777
2789

وقتی میخوام درس بخونم درجا استرس میگیرم همش 

همش حواسم پرت میشه 

دلم میخواد بخوابم 

دوست دارم بخونم ولی واقعا نمیتونم

همش میگم بعدا اخرشم نمیخونم

حس میکنم مغزم خستس

تا کتابو باز میکنم استرس میگیرمو همش راه میرم

راه حل ندارید واقعا خسته شدم

تا ۳ ساعت دیگه فرصت دارم برم بخونم 

چیکار کنم

یاشاسین تورک میلتی💚

منم مث تو امروز کل کتاب باز بود ولی همش خودمو ب یه چیز دیگه سرگرم میکردم الانم عذاب وجدان دارم

میدونی چرا چون فکر میکنی دیر شده یا فکر میکنی درسو نمیفهمی مغزت مقاوم شده یه چیز بد میبینش

مجبوری بخونی چند روز تا نغزت عادت کنه

منم مث تو امروز کل کتاب باز بود ولی همش خودمو ب یه چیز دیگه سرگرم میکردم الانم عذاب وجدان دارممیدونی ...

تپش قلب دارم الان 

همش دلم میخواد با چیزای دیگه سرمو گرم کنم

راه حلی ندارید الان 

۳ ساعت دیگه فرصت دارم

یاشاسین تورک میلتی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تا ۳ ساعت؟ امتحان داری؟اینجور مواقع به شاگردام راهکارهای دیگه ای میدمولی با ۳ ساعت فقط میتونم بگ ...

فردا امتحان دارم از دوازده به بعد خوابم میگیره بعد بهونه میارم دیگه ولش میکنم میخوابم

یاشاسین تورک میلتی💚

فردا امتحان دارم از دوازده به بعد خوابم میگیره بعد بهونه میارم دیگه ولش میکنم میخوابم

تا الان که نخوندی

سعی کن توی یکی دو مبحث خوب باشی 

فدای سرت یه امتحان که چیزی رو مشخص نمیکنه سخت نگیر

تپش قلب دارم الان همش دلم میخواد با چیزای دیگه سرمو گرم کنمراه حلی ندارید الان ۳ ساعت دیگه فرصت دارم

تنها راه حل اینه که گوشیو بذاری کنار دو دقیقه نفس عمیق بکشی و بعدش تا سه ثانیه بشماری و به هیچیییی فکر نکنی و بپری روی کتاب حتی اگه داشتی میمردی از روش رد نشی حتی اگه نمی‌فهمیدی باید تحمل کنی