2777
2789
عنوان

این درد رو چی بهش میگن ؟؟

102 بازدید | 14 پست

سلام 

هرچند وقت یه بار از لگن تا زانو اکثرا طرف چپ غش میره و درد میکنه .

از بعد زایمان اینجور شدم.بیشترم وقتایی که شلوار تنگ میپوشم ک قسمت زانو تنگ میگیره یا پا برهنه روی سرامیکای یخ آشپزخونه وایسم چن دقیقه و بعد پریودی و یه روز ک پاهام خسته بشن .

ی بار هم روکشای تشک مبل رو شسته بودم بعدمیخواستم تشکارو روکش کنم روی زانوم فشار آوردم بعد اخر شب تا ۴صبح از غش درد و دردش مگه میتونستم بخوابم ..

دیشبم ولم نمیکرد اومدم پایین کمرمو ماساژ دادم خوب تر شد...

این بهش میگن سیاتیک؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم اون شب بخاطر تشکای مبل لگن وهردوپاهام تا نوک انگشت غش درد و درد داشت 

روی تشک خوشخواب بخوابین

پنبه ای و حتی زمین سفت اصلا مناسب نیست

موقع ایستادن زیاد درد بیشتر میشه

ورزش کنین

من رفتم دکتر گفتم آقای دکتر لگنم درد می‌کنه میزنم ب پام بد ام ار ای دادم مهره چهار پنجم کمرم فاصله ا ...

ی چیز بگم دیشب حس کردم مهره کمرم از هم فاصله داره جاب جا شدنشو حس کردم ...

خیلی وقته این جا ب جا شدنو حس میکنم از وقتی سقط کردم و قرص گذاشتن رو رحم 

ی چیز بگم دیشب حس کردم مهره کمرم از هم فاصله داره جاب جا شدنشو حس کردم ... خیلی وقته این جا ب جا شد ...

من بد زایمان این مشکل و داشتم اولش خیلی آروم بود منم پیگیری نکردم اصلا الان سه سال گذشته رفتم گفت بین مهره هات پاره شده گفت اگه همینجوری پیش بره عمل . حتما تورو خدا پشت گوش ننداز برو ی ام ار ای بده 

اولش چند وقت یکبار بد الان دیگه هر روز هر شب 

منم ۳سال گذشته .

ماهی ۲بار ۳بار اینجور میشه .تا میخواد شرو بشه سریع پامو دراز میکنم ک زانوم تحت فشار نباشه 

هردفعه م تحمل کردم وپشت گوش انداخت گفتم واسه کم خونیه 

اینجور باشه ک بده خیلی 😔