2777
2789
الان ۲۰سالمه صورتم منافذ باز زیاد داره قبلا خیلی پوست خوبی داشتم ولی فکرشو کن چقدر خنگ بودم یه عالمه ...

ی دکتر خوب پیدا کت برو 

درست میشه 

من بچه بودم فک میکردم تخم مرغ از درخت کاج درمیاد  

تخیلات بچگیه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=292404908]بیشتر خانوما از ازدواجشون ناراحت و ناراضی اند و ایناست 

چون آرزوهاشون بربادرفته ..فکرمی کنی باازدواج به تمام خواسته ها دست پیدامی کنی ...باکلی مسئولیت وسرزنش بقیه مواجه میشی ..ازچاله درمیای می یوفتی توچاه

امیدوارم حل بشه مشکلتون و ایشون نسبت به شما مسئولانه تر رفتار کنه    

ممنونم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
مردا هم مثل شما یه آدمن غول چراغ جادو نیستن آرزوهاتونو برآورده کنن خودتون تلاش کنید 

دقیقا 

ولی ی چیزی هست این وسط

اینکه بعد ازدواج خیلیا از آقایون ب خانوما فضا برای پیشرفت،کار،تحصیل نمیدن 

و فک میکنن حق چنین کاری رو دارند 

ایناست ک بده 

وگرنه ازدواج ک چیز بدی نیست

زمان کنکور از اتاق بیرون نمیومذم و انننننقدر میخوندم ک رشته ی ب درد بخور بخونم و مثلا پرستار یا معلم باشم نه خانه دار...

کاری ک نمیکردم:ازدواج اولم با فامیلی ک نمیشناختم

تیکر رسیدن به آرزوم🤩

اگر فرصت داشتم برگردم عقب 

وارد شرکتی که با همسر اولم آشنا میشدم نمی‌رفتم 

و همون بار اول که وارد دانشگاه شدم با تمام سختی هایش ادامه میدادم 

نه با فاصله برم فوق لیسانس بگیرم