2777
2789
ی دکتر خوب پیدا کت برو  درست میشه  من بچه بودم فک میکردم تخم مرغ از درخت کاج درمیاد &nbs ...

اره خدایی خیلی بچگی دوران مسخره اییه 😂

یبار دیگم پودر کیک باداداشم شریکی خریدیم داداشم سه سال ازمن کوچیکتره اون ۵سالش بود بعد هیچکس خونه نبود پودر کیکو ریختیم داخل ظرف بعد داخلش اب ریختیم شکر ریختیم اردم ریختیم بعد خمیری شکل شد داخل ماهیتابه روغن ریختیم حالا اینا رو انداختیم سرخ کنیم فکر میکردیم کیک اینجوری درست میشه😂😂تهش بوی گند کل خونرو گرفته بود مامانم تا در زد اینارو من گرفتم انداختم بالا پشت بوم ازون ورم مامانم هی میگفت بوی چیه چیکارکردین من انکار کردم داداشم لو داد گفت پول خوراکی منو خرج کرد یچیز بدبو خرید😂😂

واقعا باید خونواده حواسش باشه به بچه 🥲😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا هم مثل شما یه آدمن غول چراغ جادو نیستن آرزوهاتونو برآورده کنن خودتون تلاش کنید 

با اختلاف یه دیدگاه قشنگ ...

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
اره خدایی خیلی بچگی دوران مسخره اییه 😂 یبار دیگم پودر کیک باداداشم شریکی خریدیم داداشم سه سال ازمن ...

عزیزای دلم    

منم با داداشم کلی خاطره اینجوری دارم 

بعدا ک سنت بره بالاتر

خاطره هات رو ک مرور کنی 

کلی تو دلت خوشحال و دلتنگ میشی برای روزای خوب بچه گی

تو ۱۷ سالگیم با اون ادم حرف نمیزدم که باعث افسردگیم بشه و باعث بشه چندسال درسما ول کنم . حتما وقتی دوباره درس را شوروع کردم درسم را حسابی میخوندم و به حرف شوهرم گوش نمیدادم و سرکار میرفتم که الان مستقل باشم 

الان نمیتونی کار کنی ؟

ن موقعیت اون موقع را ندارم . درسم را ول کردم بخاطر اینکه گفت نمیزارم بری سر کار یا اگه رفتی باید حقوقت را بدی من خودم میدونم چطور بدم بهت . الان اینجوری نیستا . اون موقع فاز من مردم من مردم داشت . الان خودشم به غلط کردن افتاده که چرا نرفتی .

الانم کلی کار هنری بلدم ولی نمیدونم چطوری باید اموزش بدم یا بفروشم .