2777
2789
عنوان

این ک میگن تهران گرونه یعنی چی

815 بازدید | 91 پست

ببینید من الان مشهد زندگی میکنم ب واسطه کار همسرم میتونم یا ۱۵ سال بیام تهران زندگی کنم یا برم ی شهر کوچیک مثل قوچان یا تربت 

اینم بگم هر شهری بریم خونه مجانی بهمون میدن از اول تا آخر 

بعد این ک میگن تهران همه چیز گرونه یعنی چی آخه موادغذایی ک ب همون قیمت درج شده روی کالا باید ارائه بشه دیگ مشکل خونه هم ک ندارم پس چیش گرونه

خب خونه میدن بیاید تهران

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

خب برو زندگی کن

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه بیا تهران زندگی کن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

اگ مسکن رایگانه خب برید دیگ اتفاقا لباس و اینچیزا آرزومه .جنوب شهرم همه چی ارزونخ

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

تهران هزینه مسکن زیاده که شما مشکلی نداری به اضافه هزینه رفت و امد 

بقیه چیزا مثل بقیه جاهاست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بسته بندی که نه 

اما میوه و سبزیجات و پوشاک گرون تره 

رستورانها ،پاساژها،کرایه ها 

مثلا یه بستنی قیفی پنج تومن باشه تهران بیست تومنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

میوه و سیفیجات ، رستوران ها . اگه مشکل خونه نداری حله دیگه 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

اصلیش همون خونه هست بنطرم که شما مشکلی نداری

ولی شیراز هم از نظر قیمتای خونه دست کمی از تهران نداره

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.