2777
2789
عنوان

کنکوریای انسانی در چه حالید؟

81 بازدید | 4 پست

چطور درس میخونید مشاور گرفتید؟ قلم‌چی میرید یا گزینه دو ؟پایه یازدهمم سال دیگ کنکورمه خیلی استرس دارم نمی‌دونم از کدوم‌درس شروع کنم 

اصن انگیزه درس خوندن نداریم اگه تو هم خانوادت اخلاق بچه گونه دارن بهت پیشنهاد میکنم پشت کنکور نمون

متاسفانه همه یه مشکلی دارن منم زندگیم داستانه چی بدتر از اینه که تو سن کم مهر طلاق بخوره توی شناسنامت....(البته برای شما خدا نکنه)

ولی خب دیگه زندگی همینه بالا پایین داره من سعی میکنم و تلاش خودمو میکنم با این مشکلی که دارم کنار بیام و از هدفم دست نکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشاور نداشتم

خودم برنامه ریزی میکنم

تابستون گزینه۲ بودم

از مهر قلمچی

تابستون بشین پایه رو جمع کن قشنگ روی درسایی مثل ریاضی و عربی و فنون مسلط شو منطق و فلسفه و اقتصاد کار کن 

تاریخ و جغرافیا روان و جامعه هم که حفظیه

البته شما عمومیا رو هم باید کار کنید ما نداشتیم دیگه

متاسفانه همه یه مشکلی دارن منم زندگیم داستانه چی بدتر از اینه که تو سن کم مهر طلاق بخوره توی شناسنام ...

درسته ولی فشار درس به کنار دغدغه اینده هم بذاری کنار این اخلاق خانواده و مقایسه های بیخود و ..... خیلی عذاب میده ادمو یعنی اگه میدونستم میخوان اینجور رفتار کنن ترک تحصیل میکردم ولی از ته دلم دعا میکنم که ایشالله موفق بشی و جز سه تا اول باشی فقط قول بده شیرینی یادت نره😂⚘❤