seta1235 مدیر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 162 عنوان این پیام یعنی چی | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 46 پست من فردا امتحان دارم داشتم درس میخوندم بعد صدای پیام پشت سرهم میومد گوشی بابام بود گفتم بده ببینم کیه گفت نه وللشبابام کلا زیاد اهل گوشی نیست پیام خوند به من نشون نداد بعد که خوابید رفتم سرگوشیشالان این یعنی چی شماره طرف هم خیلی رند بود 👩🏻⚕️👩🏻👩🏻⚕️ لطفاً برای رسیدن به هدفم برام دعا کنید...منم امیدوارم هرکس برام دعا کرد به اون چیزی که میخواد برسهه 1402/03/03 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارتونممم عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 415 ممنون 👍اما دلم آشوبه آخرش دعوا درست میکنی هیچی به هیچی من یه بار چشمم به گوشی بابام خورد که نوشته بود خانم مامانمو نفس سیو میکنه بعد به مامانم گفتم دعوا شد بعد فهمیدیم او خانم نبوده بلکه(حاتم) بوده 🤣 روزی زین پیله پروانه شوم * وای بر آن روز که از ذوق دیوانه شوم🦋🕊️
بهارتونممم عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 415 آخرش دعوا درست میکنی هیچی به هیچی من یه بار چشمم به گوشی بابام خورد که نوشته بود خانم مامانمو نفس سی ... اشکال از چشای کورم بوده روزی زین پیله پروانه شوم * وای بر آن روز که از ذوق دیوانه شوم🦋🕊️