2777
2789
عنوان

این پیام یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 46 پست

شما مگر امتحان نداری فردا؟

شبای امتحان ادم حاضره برای اینکه درس نخونه هر کاری بکنه😅 

پاشو برو سر درسات این مسائل به مامان و بابات مربوط میشه

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ دارک با گوشی خودت به شماره زنگ بزن حرف نزن بزار اون حرف بزنه ببین خانومه یا اقاس:/

فردا همین کارو میکنم

👩🏻‍⚕️👩🏻👩🏻‍⚕️ لطفاً برای رسیدن به هدفم برام دعا کنید...منم امیدوارم هرکس برام دعا کرد به اون چیزی که میخواد برسهه
اتفاقا همین کارو کردم تو روبیکا و ایتا هیچ حساب نداشت شمارش همش رند بود فقط دو رقم آخرش فرق داشت

شماره ش سیو بود؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
شما مگر امتحان نداری فردا؟ شبای امتحان ادم حاضره برای اینکه درس نخونه هر کاری بکنه😅  پاشو بر ...

تا چهار میخونم بعد میخوابم فردا بلند نشم امتحانم ساعت 10😂این پیام دیدم فکرم مشغول شد

👩🏻‍⚕️👩🏻👩🏻‍⚕️ لطفاً برای رسیدن به هدفم برام دعا کنید...منم امیدوارم هرکس برام دعا کرد به اون چیزی که میخواد برسهه
شماره ش سیو بود؟

نه طوری رند بود همون اول حفظ شدم بابام اهل سیو کردن نیست

تا چهار میخونم بعد میخوابم فردا بلند نشم امتحانم ساعت 10😂این پیام دیدم فکرم مشغول شد

فعلا که یکساعته تو نی نی سایتی

بی شوخی خودتو خیلی درگیر مسائل بین مامان و بابات نکن

تو فقط الان وظیفه داری آینده خودتو بسازی

ان شاء الله موفق باشی

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
کوری عصاگر کور دگر شود 😂😂😂😂 فضولی

شوخی کرده بودم اجی

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
فعلا که یکساعته تو نی نی سایتی بی شوخی خودتو خیلی درگیر مسائل بین مامان و بابات نکن تو فقط الان وظ ...

ممنون 👍اما دلم آشوبه 

شایدم چیزی نباشه اشتباه فرستاده باشن

امیدوارم