2777
2789
عنوان

خدایی شب زن باید در کوچه بشینه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 118 پست
چرا مثل بچه ها صحبت میکنی؟ خیلی بدی‌ها داره بخدا وقتی میخوایم بریم جایی آمار دارند برمیگردیم آمار ...

عزیزم اونایی که دارن اینجوری پست میذارن کسی درخونشون ننشسته نمیدونن چقدر به آدم سخت میگذره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۱۲ سمت خونه مامانم اینا نشسته بودن ما کوچیک بودیم با همسایه ها شبا جمع میشدیم حال میداد

آره اون موقع ها همه میشستن آزاری ب کسی نمیرسید 

اما الان دیگ بیشتریا خوششون نمیاد 

بخدا مریض شدم سرم دستم بود خواستم از ماشین پیاده بشم تو مانتوم قایم کردن وگرنه همه محل میفهمیدن من م ...

قضیه اون ادمای احمق که فرق داره وگرنه من یادمه بچه بودم خانمای کوچمون دور هم جمع میشدن چای میخوردن خیلی بهشون خوش میگذشت آرومم حرف میزدن مزاحم کسی نبودن 

🌷
ظاهرا بله 😂  من فقط تو محله های قدیمی پیرزنارو میدیدم که میشینن

قدیما خونه ها اکثرا ویلایی بود ..زنا خانه دار بودن به ندرت کسی سرکار میرفت مزاحمتی نبود

.ولی الان آدم واحد روبرویی رم‌بزور میشناسه ...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عزیزم اونایی که دارن اینجوری پست میذارن کسی درخونشون ننشسته نمیدونن چقدر به آدم سخت میگذره

ای گفتی

بخدا خیلی بد

من داداشم وبابام انقدر سختشونه وقتی میخوان از بین این همه زن رد بشن بیان خونه

اصلا نمیدونن سلام کنن یانه

چرا مثل بچه ها صحبت میکنی؟ خیلی بدی‌ها داره بخدا وقتی میخوایم بریم جایی آمار دارند برمیگردیم آمار ...

تو شهر ما ک نیستن

ولی بنظرم هیچ اشکالی نداره بالاخره خانوم های خانه دارن سرگرمی ای ندارن 

شاید همسرانشون اجازه نمیدن جای دیگ برن 

دلخوشیشون همینه 

نمیتونی بگی چرا تو کوچه میشینن

اختیار مردم دست خودشونه 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
جالبه یکی از همسایه ما که دم در میشینه از بچه من چیزی شنیده بود یعنی همه همسایه ها که پیشش بودن می‌د ...

خب دیگه خاله زنک بازی رو کاری نمیشه کرد اینجاهم نگن همو تو پارکی جایی گیر میارن آمار میدن و میگیرن

🌷
شمااونجا بودی؟؟؟؟؟؟؟تاپیک رو دیدم طرز بیان و نوشتار ازطرف اون اقا مشخص بود.

والا بلا من نه مذهبی ام نه طرفدارکسی من میگم اون شخص به عنوان یه انسان حق قانونیش بوده اعتراض کرده ولی چون اسم آخوند آورد همه مقصرش کردن مگه هرکی آخوند باشه بده گناهکاره والا بلا نه آخوندم نه اخوند تو خانوادم دارم سریع بهم برچسب نزنید با شومیزن بیرون میرم