2777
2789
عنوان

خدایی شب زن باید در کوچه بشینه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 118 پست

خیلی زشت و بی فرهنگی هست میبینم بعضی جاها پلاس میشن قلیون کشیدن اصلا جلوه خوبی نداره من جای اونا خجالت میکشم 

✍️شاید روزی هر دو ما پشیمان شویم .....(تو از رفتنت )و ( من از دوست داشتنت ).🎭
کوچه رو شما خریدین؟😐  یادمه بچه ک بودم توی شهرستان خانوما می نشستن

چرا مثل بچه ها صحبت میکنی؟

خیلی بدی‌ها داره

بخدا وقتی میخوایم بریم جایی آمار دارند برمیگردیم آمار دارند

همش چشم تو چشم میشیم باهاشون

نمیدونیم چند بار باید تو روز سلام کنیم

سلامم نکنیم ناراحت میشن چون سنشون بعضیا بیشتر

اصلا وجهه خوبی هم نداره تو شهر نشینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آقاهه بیخود کرده  مادامی که مزاحمتی برای بقیه نباشه اشکال داره  همه راضی بعد اون نکبت ...

اون اقا حق دارن اتفاقا خیلیا شاغلن صبح زودم باید برن سر کار سرو صدای این افراد اجازه استراحت به بقیه رو نمیده 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

من تا حالا ندیده بودم تو کوچه نشستن، چند سال پیش اجباری یه جایی خونه گرفتم که خیلی سنتی بود محله اش، اولین بار اونجا دیدم. خداروشکر بعد یه سال اومدم یه محله خوب. خیلی کار زشت و مسخره ایه این کار

خب چکارتون دارن مگه؟ تفریحی که ندارن نشستن دم در خونه هاشون دور هم چه آزاری برای بقیه دارن بذارید خ ...

بخدا مریض شدم سرم دستم بود خواستم از ماشین پیاده بشم تو مانتوم قایم کردن وگرنه همه محل میفهمیدن من مریض شدم و میگن معلوم نیست چه بیماری داره اینقدر حرف پشت سر آدم میزنن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
زن و مرد نداره هر کسی هر جا دلش خواست تو کوچه یا خیابون میشینه. ولی نباید سر و صدا کنن 

خب چون شما کسی نیست که بشینه مت جه مشکلاتش نمیشد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

تو کوچه رو چی میشینن؟رو زمین خالی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
نه آقاهه بیخود کرده  مادامی که مزاحمتی برای بقیه نباشه اشکال داره  همه راضی بعد اون نکبت ...

عزیرم هرماد ی ببار تو کوچه بچه شو صدا بزنه باعث سرو صدا میشه فک کن ۵تا خانم ۵تا بچه تو کوچه آن  یازده شب تو سکوت مگه میشه سرو صداشون نیاد

زن و مرد نداره هر کسی هر جا دلش خواست تو کوچه یا خیابون میشینه. ولی نباید سر و صدا کنن 

آخه در شان یه خانم نیست 

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
خب چکارتون دارن مگه؟ تفریحی که ندارن نشستن دم در خونه هاشون دور هم چه آزاری برای بقیه دارن بذارید خ ...

جالبه یکی از همسایه ما که دم در میشینه از بچه من چیزی شنیده بود یعنی همه همسایه ها که پیشش بودن می‌دونستن 

رفته بود تعریف کرده بود

خیلی خال زنک بازیه