2777
2789
عنوان

از صبح 31اردیبهشت تا آلان هیچ غذایی نخوردم فقط آب خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 74 پست

الان که سالمی بهت اهمیت نمیده فردا گرفتار معده و دردو بیماری اعصاب بگیری بهت اهمیت میده شما هم از لجش دوبرابر بخورو شاد باش اون حرص بخوره ما خانوما به خودمون رحم نمیکنیم انتظار داریم بقیه بهمون احترام بزارن

ببخشیدا ولی دیوونه ای؟؟

با شوهرت قهری با غذا چرا قهر کردی.

اصلا ارزششو داره خودتو داغون کنی.تازه بچه شیر میدی چطور دلت اومده بخاطر دعوای خودتو شوهرت بچت گشنه بمونه.

الان دلش نمیسوزه ک هیچ فردا تو سرتم میزنه هم خودتو داغون کردی هم بچه رو.

نکنید این کارو توروخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن عموم با عموم که دعوا میکردن میرفت یه عالمه گوشت سرخ میکرد میخورد اضافه هارا میریخت جلوچشم عموم دور و به اونم چیزی نمیداد بخوره . شما باید اونا عذاب بدی ن خودت و بچه زبون بسته را . چطور دلت میاد اخه بخاطر بچه یه چیز بخور

برو یه چیز بخور من یبار اینکار کردم البته برای لج نه برای رژیم ضربه ای به معده ام خورد دیگه قابل جبران نیست معده ام عصبی شد یه ماه افتادم تو خانه تو شش روز شش کیلو کم کردم دیگه دستهام توان بلند کردن چیزی را نداشت با هزار جور دوا درمان بهتر شدم ولی یه معده عصبی برام موند

اسی تو بخوری یا نخوری اون براش مهم نی ‌‌اتفاقا اگر بخوری حرصش در میاد همه چی به کتفته . نه ک اینجوری خود زنی می‌کنی . چرا دنبال اینی ترحم کنه بهت یکم قوی باش  

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اينكه واسه مريضي بچه بخاطر پول غر ميزنه شيرت خشك بشه پول شيرخشك ميده بنظرت چقدر كافري چطوري دلت اومد چيزي نخوري پس اون بچه بيچاره چي بخوره 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲استارتر كاس دم دستم بودي قشنگ نصفت ميكردم 

خجالت بکش بخاطر لجبازی تو و شوهرت بچه گرسنه بمونه پاشو غذا بخور طفل معصوم چه گناهی داره بعدم با شوهرت قهر میکنی به غذا خوردن چه ربطی داره!!فقط مامانتو میشه با این روش تحت تاثیر قرار بدی بقیه دلشون نمیسوزه خیالت راحت باشه

خدایا ازت ممنونم😍

من نمیدونم بقیه چطور راهنماییتون میکنن

ولی من که بهتون حق نمیدم

یعنی چی چون من غذا نمیخورم اونم نخوره

یعنی چی هر کاری شما میکنی اونم باید انجام بده مگه عقل نداره

هنوز به بلوغ فکری نرسیده چرا ازدواج میکنید که هم خودتونو عذاب بدین هم بچه تونو

افتخارم میکنی وقتی شوهرت کرونا گرفته تو هم باهاش کرونل گرفتی که وفاداریت رو ثابت کنی بجای اینکه خودتو سالم نگه داری و ازش پرستاری کنی

میخوای حرصش بدی بخور و بخواب و حالتو ببر آهنگ باز کن آروم زمزمه کن انگار که واست مهم نیست بخدا خیلی حرص میخوره 

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

اسی منم چند بار این کارو کردم اصن واسه اون مهم نبود غذاشو میخورد عین خیالم نبود ی بار قهر بودیم اصن باهام حرف نمی‌زد و کم محل میکرد! تو خونه هیچی نبود فقط دو تا تخم مرغ بود از عمد رفت همونارم سرخ کرد خورد ی تعارفم نکرد! منم سر لجش رفتم زنگ زدم از بیرون غذا سفارش بدم یهو با صدای بلند گفت واسه منم جوجه سفارش بده!!!!!!! می‌خوام بگم اونا حتی اگه قهرم باشن کاری نمیکنن بهشون بد بگذره پس بلند شو همین الان برو ی چیزی بخور فردا هم واسه خودت از بیرون غذا سفارش بده ولی واسه اون چیزی نگیر

اگه میخوای به سمتت بیاد ومحبت کنه این راهش نیست. راهش اینه که زندگی معمولی هر روزت را داشته باشی منهای اون. 

اون میبینه تو همون زن شاد هر روزی و با بچت مهربونی وفقط خودشه که از محبت و وجود تو محروم شده. مجبور میشه بیاد جلو. 

من از این کارا میکردم ولی بعد فهمیدم هیچ فایده ای نداره. الان اگر قهر باشیم همه چیز سر جای خودشه. حتی غذا هم میپزم و اونم میره از قابلمه غذا برمیداره میخوره. میبینه من با بچه ها خوبم قربون صدقه شون میرم. همه خونه تحت کنترلمه. ولی فقط اونه که از محبت من خودشو محروم کرده.  خودش با اشتیاق میاد جلو.