2777
2789
عنوان

مهندسی ژنتیک

278 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها خوبید

من رشتم تجربیه میتونم مهندسی ژنتیک بخونم؟

واسه قبولی تهران(دولتی و ازاد جفتشو بگید لطفا)چه رتبه ای نیازه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

برای دانشگاه تهران که یه دکتری پیوسته بیوتکنولوژی هست که رتبه یک یا دو رقمی کشوری میخواد و اوردنش کار به شدت سختیه چون حتی دو رقمی هم باشی یه مصاحبه میگیرن خیلیییی سخته. اگه برای خود دانشگاه تهران غیر پیوسته بخوای که میشه علوم پایه میکرو و زیست فناوری و زیست سلولی ملوکولی از اینا میتونی بهش برسی که رتبه اش اوکیه اون قدا هم سخت نیست اوردنش نسبت به اون برای دانشگاه های ازاد هم خوب کمتر میشه فک میکنم حدودا سال پیش تا ۵۰۰۰ دانشگاه تهران قبول کردن ازادشو نمیدونم 

♡~God knows the best
برای دانشگاه تهران که یه دکتری پیوسته بیوتکنولوژی هست که رتبه یک یا دو رقمی کشوری میخواد و اوردنش کا ...

مرسییی زیااااد🧡

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.