2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بیایننننن

106 بازدید | 18 پست

دوستان من خواب هام اکثرا راسته 

خب خواب می‌دیدم بابام خیلی حالش بده و داره عذاب می‌کشه هی به هوش میاد هی از هوش می‌ره و میگه کمکم کنید و اسم مامانمو صدا میزنع 

دختر عمم و زن پسر عموم هم توی خوابم بودن به همراه مامانم و خودم 

مامانم اصلا ناراحت نبود و گریه نمی‌کرد فقط به بابام زل زده بود ولی زن پسر عموم و دختر عمم گریه میکردن منم که یاد کارهای بابام میوفتادم اصلا گریم نمی‌گرفت ولی بابام آنقدر عذاب کشید اخرا نگرانش شدم 

زن پسر عموم اومد یه شال مشکی هم دستش بود داد بهم و گفت نیوشا این شالو نپوش پاره س 

اینو گفت از خواب پریدم میشه تعبیرشو بگین و اینکه بابام خیلی مامانمو داره اذیت می‌کنه همینطور منو توی تاپیک های قبلم هست

توروخدا جواب بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آنقدر بابام عذاب کشید وقتی بیدار شدم تپش قلب داشتم  و اینکه من اصلا بابامو دوست ندارم

تورو خدا اینو نگو😭😭😭😭بابام بیمارستان بستریه دارم میمیرم براش دارم خفه میشم.تاپیک گذاشتم.نگو توروخدا نگو هیچکی بابای ادم نمیشه حتی بدش هم می ارزه بخدا می ارزه

تورو خدا اینو نگو😭😭😭😭بابام بیمارستان بستریه دارم میمیرم براش دارم خفه میشم.تاپیک گذاشتم.نگو تورو ...

خوش به حالت آنقدر خوب بوده که دلت خونه براش 

الهی حالش خوب بشه ولی چند تا سوال ازت بپرسم؟

تورو خدا اینو نگو😭😭😭😭بابام بیمارستان بستریه دارم میمیرم براش دارم خفه میشم.تاپیک گذاشتم.نگو تورو ...

بابات از موهات گرفته بلندت کنه ؟ 

محکم جوری لگد زده توی زانوت که یه ماه لنگ بزنی؟

سرتو زده توی دیوار حموم محکم؟ 

از دست کاراش دو شب تب عصبی گرفتی؟ 

اشک های مامانتو دیدی؟ 

سردرد های مداوم به خاطرش گرفتی؟ 

گلوت اندازه یه وجب زخم شده ؟ 

مشتاش توی سرت فرود اومده؟

تو سنت کمع.تو این فک میکنی پدر یا مادرت دشمنتن مخصوصا اگ با طرفشون ینی همسرشون بدرفتار باشن.ولی بزرگ ...

اینو نگو من یه دخترم به محبت احتیاج دارم ولی توی پنج سالگی توی پله های دادگاه بالا و پایین شدم 

به جای عروسک بازی

[QUOTE=292313097]بابات از موهات گرفته بلندت کنه ؟  محکم جوری لگد زده توی زانوت که یه ماه لنگ بزنی؟ سرتو زده تو ...[/QUOT

خیلی ناراحتت شدم..ولی شاید مشکل اعصاب داره.این دوره زمونه بااین اوضاع هیچکی حالش خوب نیس.

[QUOTE=292313097]بابات از موهات گرفته بلندت کنه ؟  محکم جوری لگد زده توی زانوت که یه ماه لنگ بز ...

نه مشکل اعصاب نداره فقط چون مامان سادمو پناه میدم اینجوری میکنه