2777
2789

چندروزه گوشیم زنگ میخوره تا میام بردارم قطع میشه یه تک زنگ میخوره، شماره هاش ناشناسه نمیدونم مال خارجه کجاس الانم دوبار زنگ خورد 

خودمم زنگ زدم ببینم کیه اصلا وصل نمیشه ترسیدم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۲۳_۱۶۲۶۱۲_c96c.jpg

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

میخان با شمارت وارد تلگرام شن پشتیبانی تلگرام

تلگرام چندوقته واردش نشدم الان برام اکانتم حذف کرده

زنگ نزن بهشون بمنم زنگ میزنن یه تک زنگ قطع میشه  شماره های مجازیه هک میکنن  فقط جواب نده

آه خیلی بده صبح زود اصلا سکته کردم، شوهرم میگه کیه 

تلگرام چندوقته واردش نشدم الان برام اکانتم حذف کرده

من اخ هروثت وارد تلگرام میخام بشم با این شماره زنگ‌میزنن اجازن بده ب دسترسی  نمیدونم ولی هکت میکنن چ نده

مگه از تو نظر خواستم! اگه تو یه تایپکی نظرت با من فرق داشت ریپلای نکن اه ؟