2777
2789

دیگه ازاین کلمه خسته شدم گربه عطسه میکنه استرس میگیرم نوشخوارذهنی دارم ازبس فکروخیال میکنم شب تاصبح کابوسشونومیبینم چه خاکی توسرم بریزم دوسال پیش به یه دکترگفتم برام اس سیتولوپرام نوشته بودیکی ازدوستام گفت نخورخوابآلودت میکنه من همینجوریش خوابم میاداونم میخوردم واویلامیشدنخوردم فعلاپراپرونول میخورن 

رفتم رانندگی یادبگیرم ازبس پدرومادرم بهم استرس دادن پیش ماشین میشینم دست وپاهام میلرزن یامیشنوم کسی تصادف کرده تپش قلب میگیرم دوهفته دیگه هم امتحان شهری دارم عزاگرفتم چی کارکنم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیچاره هم استرسیم یه دفه یه جوری استرس میگیرم که آرزوی مرگ میکنم ولی خب میرم دکتراعصاب ودارو مصرف ...

به هرکی میگم میگن وااسترس چیه بی خیال نمیتونم معتادش شدم 

الان منم اینجوریم تادوهفته من دق میکنم 😩😩😩

خیلییییی بده،داروهاتو مصرف کن خب دیگه مجبوری ولی درحین مصرف یه دفه قطعش نکن که حالت خیلی بد میشه حتمازیر نظرپزشک باش،من تا یکماه و خورده ای باوجودیکه دارو مصرف میکردم همینطوری بودم تا کم کم بهترشد،حالتو خیلی درک میکنم مواظب خودت باش،ولی قرص سیتالوپرام فکرنکنم خیلی خواب آورباشه

خالمم میخوره همیشه خدابیحاله نمیخوام من بخداهمینجوریشم بیحالم به خاطرتیروییدم 

منم سرترالین می خورم ،بعد از ناهار ،برای استرس خوبه ،اگه تونستی صبحها ناشتا ،اب بکش به دماغت ،باعث میشه نشخوار ذهنیت از بین بره ،یکم سخته کلا مس سوزونه ،ولی عالی هست

ن من اتفاقا با سرترالین شاداب میشم بیحالی ندارم

نمیدونم ایشون همیشه خوابالوده اگه به همسرم بگم نمیزاره بخورم یکی ازدوستام دمنوش بهم پیشنهاددادنمیدونم حالابخورم یانه اسطوخودوس باگل گاوزبون