2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر پسرم سه سال و سه ماهشه اما فقط چهار پنج کلمه میگه زنگ زدم متخصص براش وقت گرفتم فردا ببرمش خیلی استرس دارم کسی تجربه ای داره بگه لطفا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم که سه جهار ماه پیش چند جلسه بردمش گفتاردرمانی ولی اصلا همکاری نمیکنه مهد هم دیروز بردمش ثبت نام کنم ولی چون حرف نمیزنه گفتن بهتره اول کلام داشته باشه بعد بیارین

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
چند جلسه بری راه میفته نگران نباش

شما تجربه ای داری؟ الان دکتر چی میگه بهم؟

من خودم 6، 7 سالگی حرف زدمم ینی کلاس اول تعریف. میکنن طوری بودم که معلما حرفم رو نمیفهمیدن😂🙂

یعنی کلمه هم نمیگفتی؟ من دارم دق میکنم 

خ باهاش صحبت کن. تخم کفتر هم خوبه بگیر بده بهش

من پسرم ۲سالو ۷ماهشه دیر ب حرف افتاد الان کامل صحبت میکنه ولی کلمه ها رو درست تلفظ نمیکنه

ببرش پارک مرتب با بچه های دیگ درارتباط باشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اینم بگم که سه جهار ماه پیش چند جلسه بردمش گفتاردرمانی ولی اصلا همکاری نمیکنه مهد هم دیروز بردمش ثبت ...

با سه چهار ماه توقع همکاری و حرف زدن نداشته باش، گاهی نیازه چند سال گفتاردرمانی بره بچه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
با سه چهار ماه توقع همکاری و حرف زدن نداشته باش، گاهی نیازه چند سال گفتاردرمانی بره بچه

خودش که همش گریه میکرد باباشم اصلا همکاری نمیکنه میگه خودش به حرف میاد منم نبردم ولی این بار تا تهش میرم دیگه هر چی میخاد بشه 

پسر من هنوز چهارده ماهشه چند تا دونه کلمه میگه نمیدونم تا سه سالگی اوضاعش چطوری خواهد بود‌‌. ولی بچه ...

پسر من با اینکه شنواییش مشکل نداره اما چون واکنش به اسمش ضعیفه ثبت نامش نکردن مهد 

خ باهاش صحبت کن. تخم کفتر هم خوبه بگیر بده بهش من پسرم ۲سالو ۷ماهشه دیر ب حرف افتاد الان کامل صحبت ...

همه این کارا رو میکنم خیلی هم اواسازی میکنه میخونه اما حرف نمیزنه فقط چند تا کلمه رو میگه

خودش که همش گریه میکرد باباشم اصلا همکاری نمیکنه میگه خودش به حرف میاد منم نبردم ولی این بار تا تهش ...

خب آنلاین واسش بگیر، که خودت تو خونه باهاش کار کنی، البته در کل گفتاردرمانی اول ‌‌‌‌و   آخرش با خود والدین.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت