2777
2789

مادرم خیلی تیکه میندازه معلومه دلش نمیخواد خونش باشم ماه آخر بارداریم هست مدام میگه زایمان کنی جمع کنی بری خونت از این قبیل حرفا دلم شکسته دوست ندارم اینجا بمونم البته مادرم زحمتمو زیاد کشیده شوهرم یه شهر دیگه ماموریت هست نمیتونه پیشم باشه ماه اخرمه و کمر درد شدیدی دارم شوهرم میگه خونه تنها نمون چیکار کنم به نظرتون ؟ میتونم برم خونم و خودم مراقب بچه باشم یا از پیش برنمیام؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

نمیدونم.سوال منم هست 

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

میتونی و حتما برو…چ بسا وقتی کسی کنارته اصلا نمیزارن کار درستو بکنی و گیجت میکنن..اصلا کار سختی نیست من حتی اولین حمومشم خودم انجام دادم از پس همش برمیای

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب خودتو شرایط جسمیت داره. من خونمم دست تنها تمیز کردم و رفتم بیمارستان..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ن عزیزم جایی نرو ک‌منت کسی سر خود و بچت نباشه من با اینکه سزارین بودم همون روزی ک از بینارستان اومدم اروم اروم کارای بچمو کردم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چون ماه آخری و نباید تنها باشی فعلا خونه مادرت بمون ترو خشک کردن بچه کاری نداره یه بار انجام بدی یاد میگیری

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

بله بچه رو شستن و بغل کردن ک کاری خاصی نداره مگ اینک زخم شکمت و دردش اذیتت کنه.. اگ بچه زیاد گریه کنه هم کمک لازم داری .. تا بچت بیاد برو خونه خودت وقتی بدنیا اومد چن روز اول مجبوری بیای بعدش برو 

بستگی ب نوع زایمانت داره عزیزم 

اگر طبیعی باشی و زیاد بخیه نخوری میتونی ۱ هفته خونه مادرت بمونی و بعدش بری خونت 

اما اگه سز باشی یا طبیعی باشی و بخیه زیاد بخوری بهتره بیشتر بمونی 

طبیعی زدن برات یا سزارین 

اگه سزارین باشی راحت ده روز باید استراحت کنی 

ولی طبیعی 3 روزه میتونی بلند شی 

ولی خب بچه یکم سخته تجربه میخواد 

به مادرت بگو بیاد خونه تو    اگه با موندن تو تو خونش مشکل داره

نمیاد؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اره میتونی 

من ک با ی پسر 13ساله ک حسابی اذیت میکنه و با شوهری ک کمک نمیکنه تونستم، توام میتونی 

سخت هست، ی وقتایی واقعا کم میارم ولی خب زودمیگذره، خیلی زود

نفهمیدم کی پسرم شد 13ساله  بخدا انگار 13 روز پیش دنیا اومد 

تازه شیرین خودشم داره نوزاد کم کم میخنده، 4دست وپا میره، صداهای بامزه درمیاره.... خوبه دیگه نگران نباش

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.