2777
2789
عنوان

خانمایی که شغل ودرآمد دارن بیان

309 بازدید | 13 پست

خانما لطفا بگین از درآمد خودتون چقد تو خونه خرج میکنین و بیشتر چه چیزایی خوار وبار میگیرین یا بیشترشو واسه خودتون خرج میکنین?برای هزینه دوا دکتر چی?این چیزا مردا رو بد عادت وبی مسئولیت نمیکنه

من خودم درآمد آنچنانی ندارم اما همش خرج میکنم مخصوصا واسه خوراک تو خونه و خرج دوا دکتر بارداریمم بیشتریشو تاحالا خودم دادم و الان حس میکنم رویه ام اصلا خوب نبوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اکر موافق حقوق برابر زن و مردی چه اشکالی داره ؟

اگر شوهرت سر هر چیزی نمیگه از پول خودن خرج کن بنظرم اشکال نداره،پس اون پول رو واسه کی میخوای؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

۱۵ می گیرم یه بخشیش واشه خونه خرج می کنم بقیه اش پس انداز طلا می خرم و قرعه کشی خانگی بر میدارم دکتر و اینا هم همسرم میده یا یه ماه مثلا حقوق یکی رو خرج می کنیم اون یکی پس انداز 

ببین مرد جماعت رو بدی پرو میشه خب اصلا از در آمدت واسه زندگی خرج نکن فقط برا خودت خرج کن.من مهماندار باغ تالارم هرمجلسی ۵۰۰ ۶۰۰ میوفته واسم شبی.بعد عقدم البته و سری ب شوهرم میگم میخام اینو بخرم اونو بخرم ک فکر اینکه بگه مثلا بگه انقد بهم بده رو از سرش بندازه بیرون ولی در عوض اون بنده خدا هیچی واسم کم و کسری نمیذاره ولی بنده ی عدد گدا گشنه بخدا گدا گشنه نیستما نمیخام بد عادت شه

🖤

خرج میشه لامصب. همه چی گرون شده. دیروز رفتیم فروشگاه فقط لازم ها و ضروری ها رو خریدیم. شد دو میلیون و هفتصد. بدون گوشت و مرغ و برنج. اینا رو بخری که اوضاع خراب میشه. داغونِ وضعیت. می مونه برای پس انداز ولی زیاد نه. قابل توجه نیست

بنظرم اینکه زن شاغل خرج خودشو تو این اوضاع در میاره باید دستش هم بوسید و خرج خونه بنظرم باید کامل با شوهر باشه البته البته این بین اگه یه چیز متفرقه که خوراکی هست خاست خودش بخره خانم

همش به مرد بستگی داره

شوهر من اصلا نمیپرسه چقدر میگیری یا پولاتو چیکار کردی،من خودم تو خونه خرج میکنم،برای خودم و دخترم خرج میکنم،یه ذره هم پس انداز میکنم

راستی دو تا قسط هم با منه،ماهی ۶ میلیون فقط قسط میدم

یه روز خوب میاد...

ما اصلا حقوق منو اون نداریم،

کارت منم دستشه،تا هرجا نیازه برای خونه و خودمون خرج میکنیم،اضافه بیاد هم میره تو حساب قرض الحسنه که به نام منه،ولی عملا مشترکه

چیزی بخوام به خودش میگم میخره

ازین مسخره بازیای پول من مال منه هم نداریم