2777
2789
عنوان

دلم گرفته ، مامانم بدون حضور من سیسمونی خرید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 43 پست
عیب نداره عزیزم سخت نگیر.بعدا هرچی دوس داری باسلیقه خودت بخر.اون چنددست هم ک پسندت نیس طوری نیس نهای ...

ممنون عزیزم آره خب مشخصه ذوق داره 

منم کلی ازش ممنونم اما دوست نداشتم مثل جهیزیه ام شه 

که ظاهرا شد 

اره بقول شما ی چند دست هم خودم میگیرم 🙏🙏

من وقتی جهازم رو میخواستیم بچینیم وسایلم و سرویسم آرکوپالم رودیدم. اینقدرم ذوق میکردم.

البته من اصلا دنبال جهزیه نبودم. یعنی کلا تو فازش نبودم. در این حد که اصلا نمیدونستم چی خریدن چی نخریدن. تا روز چیدن جهاز.

سر خوشی بودم واسه خودم.

سخت نگیرید. اونم به شما دسترسی نداشته اونجا که بوده.

ان شاءالله به سلامتی استفاده کنید از وسایل نی نی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من کامنتا رو خوندم هم نصیحتت کردن، هم گفتن برو خداتم شکر کن و فلان و بیسار.. ولی من از ته دلم در ...

ممنونم که درکم کردی عزیزم 

دلم نیومد مامانمو ناراحت کنم که داشت با ذوق نشونم میداد و کلی ازش تشکر کردم ولی دلم میخواست خودمم نظر بدم یعنی خواسته زیادیه؟ 

حالا از خواهرم شنیدم بابام رفته سفارش سرویس چوب داده 😭😭😭

یعنی من واقعا آدم نیستم ؟؟ چرا اینطوری میکنن باهام 

ممنونم که درکم کردی عزیزم  دلم نیومد مامانمو ناراحت کنم که داشت با ذوق نشونم میداد و کلی ازش ت ...

فدات شم.. تنها نیستی عزیزم، منم دقیقا احوالات تو داشتم و همچنان تو زندگیم هم دارم. فک کن از جهیزیه و سیسمونی تاااا الان با اینکه اعتماد به نفسم خوبه، در هر صورتی اطلاعات عمومیم خوبه با این حال همیشه جوری رفتار میکنن که من اخرین نفری میشم که اصن متوجه میشم میخوان کاری کنن

مثلا همه باهم جمع میشن میرن برام النگو میخرن😐وا مگه من خودم ادم نیستم با سلیقه خودم بیام بخرم

تشکر میکنم ولی فرداش از دستم درمیارم میذارم یه گوشه به همه هم میگم دستمو اذیت میکرد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
فدات شم.. تنها نیستی عزیزم، منم دقیقا احوالات تو داشتم و همچنان تو زندگیم هم دارم. فک کن از جهیزیه و ...

اینجا فهمیدم تنها نیستم و خانومای دیگم شرایط منو دارن و داشتن 

جالبه ی بار خواهر بزرگم گفت مامان تو که داری میخری پول بده خودش هر چی دوس داره بخره 

گفت وا مگه سلیقه داره 😑😑

مگه میدونه چه چیزایی واسه بچه مناسبه 

انگار من از پشت کوه اومدم هعی دلم ی دنیا گرفته که تو هیچی از وسایل زندگیم حق نظر دادن نداشتم و ندارم 

اینجا فهمیدم تنها نیستم و خانومای دیگم شرایط منو دارن و داشتن  جالبه ی بار خواهر بزرگم گفت مام ...

الهی بگردم.. دلم گرفت

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

عزیزم من توی یه تاپیکی خوندم که پرولاکتینتون بالا بوده و باردار شدین...

منم پرولاکتینم بالاست و تیروئیدمم کم کاره....میترسم باردار نشم...

شما وقتی پرولاکتینتون بالا بود اقدام کردین یا دارو مصرف میکردین؟؟؟

ایشالا بسلامتی نی نیت بدنیا بیاد عزیزم😍

عزیزم من توی یه تاپیکی خوندم که پرولاکتینتون بالا بوده و باردار شدین... منم پرولاکتینم بالاست و تیر ...

سلام عزیزم 

بله من پرولاکتینم ۴۰۷ بود که خیلییی بالا بود حتی ترشح از سینه داشتم و پریودامم کم و بیش نامنظم بودن 

بعد من کاملا طبیعی باردار شدم یعنی  وقت گرفتم  برم دکتر غدد  که قبل وقت دکترم فهمیدم باردار شدم و حتی ی دونه دارو هم مصرف نکردم ولی بخاطر پرولاکتین بالا چون خیلی نگران بودم بچه دار نشم جلوگیری نکردیم که اونم خدا خواست و تو اولین اقدام بهمون هدیه داد 

اصلا نگران نباش عزیزم 

من فقط توصیم به همه ی خانوما اینه که کاملا ریلکس باشین و اصلاااااا استرس نداشته باشین اونوقت خدا خودش درست میکنه 

حتی دختر خاله ی خودم شرایطش مثل من بود و حتی اندازه فولیکولاش خیلی ریز بود و قبل این که دارو درمانی شروع کنه میفهمه دوقلو بارداره 

سلام عزیزم  بله من پرولاکتینم ۴۰۷ بود که خیلییی بالا بود حتی ترشح از سینه داشتم و پریودامم کم ...

چقدر عاااالی😍😍😍مرسی که جوابمو دادی مهربون 

خیالم راحت شد لطف کردی

گلم مثل اینکه نی نیت گل پسره😍خدا حفظش کنه براتون

من و شوهرم خیلی دوس داریم بچه ی اولمون پسر باشه...

میشه بگی چه کارایی کردی برا پسر شدن؟؟

تغذیه رو رعایت کردی یا کار خاصی کردین؟؟

چقدر عاااالی😍😍😍مرسی که جوابمو دادی مهربون  خیالم راحت شد لطف کردی گلم مثل اینکه نی نیت ...

سلامت باشی عزیزم 

خیالت راحت باشه و استرس نگیر که هر چی میکشیم از استرس بیجا و بیخود میکشیم 

نه عزیزم من همیشه گفتم خدا خودش هر چی صلاح میدونه بده و جنسیت زیاد برام مطرح نبود 

همسرم عاشق دختر بود حتی تو تاپیکای قبلم گفتم ولی خب انگار خدا جوره دیگه ای برامون در نظر داشت 

ان شالله خدا همون چیزی رو بهتون بده که دلتون میخواد 

سلامت باشی عزیزم  خیالت راحت باشه و استرس نگیر که هر چی میکشیم از استرس بیجا و بیخود میکشیم&nb ...

قربونت برم عزیزدلم

ممنونم ازت

ایشالا بهترینا براتون رقم بخوره 💙💙💙