2777
2789
عنوان

دلم گرفته ، مامانم بدون حضور من سیسمونی خرید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کن توی این گرونی کلی هزینه از دوشتون برداشته شده، رنگ رو بعده ها خودت توی لباسهایی که میخری اعمال کن. لیمویی طوسیم رنگ جالبی نمیشه ها دوتا رنگ کدر کنار هم جالب درنمیاد.

سلام😊 

اصل دکور سیسمونی به سرویس چوبشه و سرویس کالسکه که خودت میخوای انتخاب کنی 

وسایل دیگشم مثل لباس انقدر تند تند باید عوض کنی که اونا هم کم میاد 

دست مادرت درد نکنه ناشکری نکن همین که به فکرت بودن و اینکه مادرت سایش بالای سرته که بهت محبت کنه خداروشکر کن 

حالا چیزایی مثل لباس که میتونی خودتم چند تا تیکه به سلیقه خودت بخری بزاری توی سیسمونیت 

بده مامانت نخواسته بهت زحمت بده خودش رفته همه رو خریده؟ اونم خریدای ریز که خیلی سخته

ای بابا خواهر دلت خوشه ها شکر کن اگ میبردنت و نصفه نیمه میگرفتن برات خوب بود؟ حالا بعدا ب مامانت بگو دوس داشتی میبودی. منم شهرم از مامانم دوره استراحت مطلق بودم مامانم خودش سیسمونی رو گرف

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عیب نداره بابا.من ۵ ماهم بود مامانم اینا رفتن اصفهان چندروز تمام سیسمونی رو اونجاخریدن برابچم.تا کالیسکه و کریر و روروک و ....فقط تخت وکمد وگهواره شهرخودمون خرید.من بچم دختربود وسایل قرمز خاکستری بود باخواهرم همه چی خریدن تالباس برا یک سال وخورده ایش.خیلیم تشکر کردم.بعدا خودت هرچی دیدی بخر

باید مثل من بودی ، هنوز حامله نبودم یهو رفتم بازار کل سیسمونی رو خریدم به سلیقه خودم ،همه رو تو عمل انجام شده گذاشتم ، شانس آوردم جنس بچم همون شد که فکر میکردم وگرنه همش میموند رو دستم 😂😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه بابا ما زنجانیم اون از مشهد خرید کرده 

خواهر نداری یا برادر یا کسی ببره رنگاشو عوض کنه؟ دستش درد نکنه سخت نگیر عریزم بچه چند دفعه لباسو‌ میپوشه زود تنگ میشه. بیرونیاشو‌ میتونی بگو برات عوض کنن.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
البته سلیقه مامانم وخواهرم عالی بود همش جنس عالی و چیزای شیک خریدن

سلیقه مامانم خیلی خوبه من به سلیقه اش اعتماد دارم 

مثلا بعضی لباسارو مارک و عالی گرفته واقعا قشنگن آدم عشق میکنه 

ولی یه چندتایی جالب نبودن زیاد 

پتو و سرویس خوابش خیلی خوشگل و جنس خوب بودن 

سلیقه مامانم خیلی خوبه من به سلیقه اش اعتماد دارم  مثلا بعضی لباسارو مارک و عالی گرفته واقعا ق ...

عیب نداره عزیزم سخت نگیر.بعدا هرچی دوس داری باسلیقه خودت بخر.اون چنددست هم ک پسندت نیس طوری نیس نهایت تو خونه تنش کن .اگ بیرونیه بیرون بکن تنش مامانتم ذوق میکنه.فکر نکن منحصر ب همینه.مامان بزرگا میرن بیرون هرچی قشنگ دیدن میخرن.من دخترم میره چهارم هنوز ک هنوزه مامانم هرچی قشنگ میبینه لباس میخره براش.ذوق دارن عزیزم هرچندمن بعضی وقتا غرغر میکنم ک چ خبره مامان ازلباس خریدن

اسی من کامنتا رو خوندم هم نصیحتت کردن، هم گفتن برو خداتم شکر کن و فلان و بیسار.. ولی من از ته دلم درکت میکنم

من حتی بعضی چیزا رو استفاده هم نکردم ینی دست و دلم نمیرفت،با اینکه عالی بودن

بحث ذوق بود که نذاشتن داشته باشم.بهت حق میدم عزیزم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "