2777
2789

ما شهرمون رسمه مادر دختر واسه نوه اش سیسمونی میگیره 

من خودم واقعا از این رسم چرت بدم میاد ولی چون قبلا مادرم برای همه ی خواهرام گرفته گفت باید برای تو هم بگیرم و منم قبول کردم پس لطفا جبهه نگیرید 

بعد من موقع عقدم ی بار که دانشگاه بودم اومدم دیدم یه نیسان دم خونمون پارکه و داره ازش کلیییییی وسایل پیاده میشه دیدم خانوادم بدون حضور من رفتن واسم جهیزیه گرفتن اون موقع خیلی ناراحت شدم و هیچ کدوم از وسایلارو نگاه نکردم و متنفر بودم ازشون اخه خودم کلی برنامه داشتم حالا بماند دستشون درد نکنه انصافا مامانم تا ریزترین و بهترین وسایل رو واسم گرفته بود و کم نزاشت. 

وقتی فهمیدم حاملم خودم مامانم منو برد بازار واسه سیسمونی 

و فقط می‌خواستیم از هزینه ها خبر داشتیم و جنسیت بچه هنوز مشخص نبود 

از اونجایی که اخلاقشو میدونستم گفتم مامان توروخدا بدون من چیزی نخری گفت ن بابا مگه میشه خودتم باید باشی 

حالا ی هفته رفته بود مشهد اومده دیدم تا ناخن گیر و خریده و هر چی لباس لازم بوده خریده  یعنی همهههه چیو گرفته فقط کمد و تخت مونده من بخوام نظر بدم 😔😔

دستش درد نکنه صدبار ازش تشکر کردم ولی واقعا دلم یه جوری شد از بعضی لباسا خوشم نیومد خب هر کس سلیقه ای داره من دوست داشتم واسه بچم خودم انتخاب کنم خب خیر سرم مادرم ذوق دارم 

اونجا خودمو خیلی ذوق زده نشون دادم ولی واقعا ناراحتم از مادرم که انگار هیچ وقت قرار نیست منو آدم حساب کنه 🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال. به دل نگیر.

ارزش غصه نداره.

دستشون درد نکنه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

سیسمونی  ی این معنا نیست دیگه خودتون  هیچی نخرید برو خودت  چیزای ک  دوس داری بخر😃مشهد سیسمونی ارزونه چون خیلی تولیدی داره 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

😁 چ باحاله مامانت

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍