2777
2789
عنوان

دخترم نفسم پاره تنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 108 پست
عزیزم اعتماد به نفس که نه  من جسمی میبرم اصلا توجهی نمیکنن به گریه های بچه  البته کادرما ...

ممنون عزیزم از پاسخت 

به امید خدا بهتر بشه 

پس همون منم توی فکرم بود باید برم دکتر بیرون 

من فکر میکردم به صورت گروهی برا مادرا والدین کلاس بذارن برا روانشناسی و ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ باید قوی باشی باید تحمل کنی این دردو خدا یه فرشته بهت داده.دور از جون همه بچه ها دور از جون د ...

ممنون و همدردی می کنم باهاتون.تسلیت می گم خدمتتون.متاسفانه کار درمانی کمک نمی کنه چند بار برای بلع بردمش و پیگیری کردم ولی خب همون طور که خودتون هم در جریان هستید بستری شد برای ریه.دیگه تصمیم گرفتیم پگ بزاریم .تا الان با لوله انجی تغذیه میشه.

و اینکه دختر من خیلی شله و هیچ پیشرفتی از بدو تولد نداشته الان دو ماه هست که تشنج ها کنترل شده و سی پی شدید هست.

خدا بهتون صبر بده مادر نفس

منم بعضی وقتا یاد زندگی حضرت زینب(س) میفتم وچه صحنه هایی که تحمل کرد از کودکی تا بزرگی میگم چقدرشخصیت عمیقی بوده این دردا از توان یه انسان خارجه...

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم چقدر ناراحت شدم براتون🥲 من پزشکم تو دوران تحصیلم بچه cp زیاد دیدم همیشه تو دلم مادراشونو تحس ...

متاسفم بابت این احساس به مادرتون .خیلی سخته تحمل کردن این احساس

من خودم مادرم ولی یادمه پسرم برای یه بیماری بیمارستان بستری بود  تخت بغلش یه دختره چهارده ساله بود که نه بینایی داشت نه میتونست حرف بزنه و هرچی میخورد بالا میاورد و ماه به ماه بیمارستان بستری میشد. پدرش یک روز هم دیدنش نیومد ولی مادرش مثل پروانه دور بچه میگشت و قربون صدقش میرفت. تا به حال این حجم از عشق مادر به فرزند رو ندیده بودم و با خودم میگفتم اگر برای من این اتفاق بیفته شاید نتونم اینقدر صبر و تحمل داشته باشم که چهارده سال بچم رو اینجوری به دندون بکشم. خدابهتون توان و انرژی و خیر بده 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
من خودم مادرم ولی یادمه پسرم برای یه بیماری بیمارستان بستری بود  تخت بغلش یه دختره چهارده ساله ...

کاردرمانی میبرم  دخترمو بچه هایی میارن اینقدر مشکل دارن مثل یه تکه گوشت ولی مادره بیا ببین چه قربون صدقه ای میره 

من واقعا حسودیم میشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

کاردرمانی میبرم  دخترمو بچه هایی میارن اینقدر مشکل دارن مثل یه تکه گوشت ولی مادره بیا ببین چه ق ...

آره واقعا. منم اینقدر قوی نیستم که بتونم تحمل کنم میدونم یه جایی کم میارم و کفر میگم. 

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
فروند شما چه جهشی داره؟

جز بیماری دیسپلازی های اکتودرمی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️