2777
2789
عنوان

دخترم نفسم پاره تنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 108 پست
سی پی انواع مختلفی داره  بستکی به میزان اسیب داره  یکی فقط پاهاش مشکل داره و راه رفتنش ...

هعی

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ابوالفضل هم‌همینطوره هر روز میره اما از اول تا اخرش شروع میکنه ب گریه وزاری دلم براش کباب میشه ا ...

با شماره ۱۵۹۰ تماس بگیر

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اره منم واسه همون پرسیدم ببخش عزیزم ایشالا همیشه سلامت باشه خدا حفظش کنه 🙏❤️

فدات عزیزم الهی امین‌همه بچه هارو

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
من دخترمو الان هفته ای یکبار میبینم هر چی بزرگتر میشه بدتر میشه  همماریشم صفره  از خیابو ...

ب شماره ۱۵۹۰ تماس بگیر 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
جهش ژن که باعث تشنج های مقاوم شد و منجر به سی پی شدن شدید و از بین بردن کارکرد مغز.

عزیزم‌ باید قوی باشی باید تحمل کنی این دردو خدا یه فرشته بهت داده.دور از جون همه بچه ها دور از جون دختر گلت پسر من۷سالش بود یه سی پی خیلی خیلی خفیف که بدو‌تولدی بود. که اصلا تشنج نداشت و رو ب پیشرفت بود یکی دوسال اخیر تشنج کرد و با دارو کنترل شده بود و دکترش آذر۱۴۰۱ وقتی نوارمغزشو دید گفت عالیه تا فروردین داروهاشو کلا قطع میکنم تشنجش کنترل شده ولی پسرم دیگه بهارو ندید....😭

کاردرمانی ببر گفتار درمانی ببر بذار گفتار درمان روی بلعش کار کنه اذییت میشه ولی ارزش داره من پسرمو از۹ماهگی بردم کاردرمانی و جواب گرفتم. پسر من سیستم‌ایمنی بدنش ضعیف بود و تحمل نداشت....

اگه سوالی داشتی در خدمتم میتونم تجربه۷سالمو در اختیارت بذارم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
گل مهر جان امیدوارم حال دلت خوب باشه  هر زمان وقت کردی  توی یکی از تاپیکهات میتونی به ا ...

عزیزم اعتماد به نفس که نه 

من جسمی میبرم اصلا توجهی نمیکنن به گریه های بچه 

البته کادرمانی ذهنیم هست اونو نمیدونم چی به چیه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔