2777
2789

قبلا هم ساعت پنج صبح زنگ زده بود مامانش که چی شیر آب خونه طبقه دیگه اشون که دست مستاجره باز مونده 

الانم ۶ صبح زنگ زده که بیا مارو ببر روستا با اینکه ماشین دارن برادرشوهر مجردمم خونس 

سال تا سال شماره این خونه رو نمیگیرن صبح بلند میشه زنگ میزنه خونه 

منم تپش قلب گرفتم ترسیدم فکر کردم چیشده زنگ زدن 

به شوهرم گفتم بهشون بگو اینکارو نکن شوهرمم شروع کرد طرفداری ازشون به خونوادم فحش داد منم به اون دادم

الانم برداشتم شمارشونو بلاک کردم از خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که سحر خیز نیستیم  ایشون خودش تا ۱ ظهر میخوابه

حالا چند وقت یه بار زنگ‌ بزنه اسمون به زمین نمیاد که

حیفه زندگی رو تلخ میکنید واسه خودتون واسه این موضوع الکی

🏃🏻‍♀️

كار خوبى كردى! تلفن خونه رو هم شبا بكش كه سر صبح زنگ نزنن!

به شوهرم گفتم ایندفعه شبا از پریز میکشم فردا خونشونم انیش گرفتن اون تو بسازن 

کار مهمی باشه باز چیزی 

با آزانس سی تومن بیشتر تا روستا نمیگیرن یا اصلا جداقل یه ساعت صبر کن ساعت ۷ شوهرم میره اداره اون موقع زنگ بزن

اه اه چقد این نینی سایت مادرشوهرم فلان کارو کرد مادرشوهرم فلان کارو نکرد شده 

حالا مثلا یکی مادرشوهرش واقعا زن بدجنس و بدذاتیه اونو باید سرویس کرد ولی خیلی مواقع ینی سایتیا حساسن رو مادرشوهر

🏃🏻‍♀️

حالا چند وقت یه بار زنگ‌ بزنه اسمون به زمین نمیاد که حیفه زندگی رو تلخ میکنید واسه خودتون واسه این ...

میگم از خواب پریدم هنوزم که هنوز تپش قلب دارم من ادم استرسی هستم  خانم دو ماهه مارو خونش راه نداده حالا۶ صبح زنگ زده خونه ام که چی

حالا مثلا یکی مادرشوهرش واقعا زن بدجنس و بدذاتیه اونو باید سرویس کرد ولی خیلی مواقع ینی سایتیا حساسن ...

دقیقا مال من بدجنس و بد ذاته ۸ ساله خون به دلم کرده

این چیزا خیلی به فرهنگ آدما ربط داره ولی به نظر من نه خودت نه شوهرت هیچوقت به همدیگه یا خونواده هاتون فحش ندید. حرمت نگه دارید تا رابطتون مشکلی براش به وجود نیاد. 

شماره اشون رو از بلاک دربیار و با مادر شوهرت صحبت کن، یه جوری بهش بفهمون که این ساعتا زنگ نزنن مگر این که کار واجبی دارن

میگم از خواب پریدم هنوزم که هنوز تپش قلب دارم من ادم استرسی هستم  خانم دو ماهه مارو خونش راه ند ...

خب بیین تپش قلب گرفتی بعدش یه دعوای اساسی و فحش و فحش کاریم راه انداختی الان حالت بدتر شده اول صبحی 

حرفم اینه وقتی اون بی ملاحظه س تو دیگه کاری نکن ۱۰ برابر بهت فشار بیاد 

🏃🏻‍♀️

به شوهرم گفتم ایندفعه شبا از پریز میکشم فردا خونشونم انیش گرفتن اون تو بسازن  کار مهمی باشه با ...

حق دارى.. آدم ميمونه بهشون چى بگه! 

باز حرص آدم در مياد از خانوادشوونم طرفدارى ميكنن!

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!