2777
2789
عنوان

وقتی ک خوابه و به صورتش نگاه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 59 پست
احساس میکنم متوجه نمیشه نمی‌ذاره میخوام براش بخونم کتابچه میگیره نمی‌ذاره اجازه نمیده همکاری نمیکنه

عزیزم،اشکال نداره،بچه ست دیگه،کتاب رو میگیره خودش نگاه میکنن یا میندازه دور؟به جایی خیره نمیشه؟به اسمش عکس العمل نشون میده؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خب پس میشه امیدوار بود گلم، شما هم زودی بهش آب نده،یک شعر از آب بخون،یا باهاش یکم صحبت کن،ازش بخواه ...

اره میگم بهش آب آب بده ولی تا الان ک فایده نداشته ی چیزایی رو تکرار کنم همون لحظه تکرار می‌کنه ولی دیگه بکار نمیبره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بچه های برادرم همسن بچه منن ولی مامانی بابایی میگن

مقایسه ی بچه ها با هم اصلا درست نیست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اره میگم بهش آب آب بده ولی تا الان ک فایده نداشته ی چیزایی رو تکرار کنم همون لحظه تکرار می‌کنه ولی د ...

دختر دومم هم همینطور بود،چقدر اون زمان مثل شما نگران بودم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم،اشکال نداره،بچه ست دیگه،کتاب رو میگیره خودش نگاه میکنن یا میندازه دور؟به جایی خیره نمیشه؟به اس ...

اره برمیگرده اسمشو صدا بزنم ،،بازی هم بدو بدو می‌کنه تو خونه ولی مثلاً بگم توپ رو بیار نمیاره متوجه نمیشه 

بگن,خیلی راحت بگو آدما زمین تا آسمون باهم فرق دارن،قرار نیست همه مثل هم باشن

آره من خودم بیصبرم یکی چیزی میگه سریع نگران میشم 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اره برمیگرده اسمشو صدا بزنم ،،بازی هم بدو بدو می‌کنه تو خونه ولی مثلاً بگم توپ رو بیار نمیاره متوجه ...

مثلا شده موقع لباسشویی روشنه بشینه و خیره بشه،یا یک کار تکراری رو مدام مثل عادت انجام بده؟

آره من خودم بیصبرم یکی چیزی میگه سریع نگران میشم 

دیگه مادری عزیزم،گاهی آدم نمیتونه جلوی نگرانیشو بگیره

مقایسه ی بچه ها با هم اصلا درست نیست 

من خودم توجه نمیکنم خانوادم بدترن مثلا خواهرم همش میگه دخترم 6ماهگی حرف می‌زد یا پسرم فلان ماهگی همه اطرافم زیر یکسال مدرسه میرفتن انگار 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دیگه مادری عزیزم،گاهی آدم نمیتونه جلوی نگرانیشو بگیره

امان از دل مادر الان معنی این جمله ارو میفهمم

من خودم توجه نمیکنم خانوادم بدترن مثلا خواهرم همش میگه دخترم 6ماهگی حرف می‌زد یا پسرم فلان ماهگی همه ...

دختر منم دیر حرف زد میگفتن بهم.. توجه نکن بهشون... ولی چون دکتر میگفت مشکلی نداره من استرسم کمتر بود.. ولی خب بازم تا حرف افتاد نگران بودم دیگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه نشده

همون که به اسمش عکس العمل نشون میده کافیه،دختر منم دقیقا همینطور بود،کلمه چندتا میگفت اونم نامفهوم،خیلی به حرفا گوش نمیکرد و بیشتر برای خودش بود،دیگه از وقتی با دختر بزرگم همبازی شد کم کم کلمه بیشتری گفت بعد جمله و بعدهم شروع به حرف زدن کرد،خودمم هم خیلی باهاش حرف میزدم و آروم آروم و بخش بخش کلمات رو ادا میکردم براش،مخصوصا شبها موقع خواب،

شما هم بچتو بذار تو جمع بچه ها خیلی تاثیر داره