2777
2789
عنوان

وقتی ک خوابه و به صورتش نگاه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 59 پست
دختر منم دیر حرف زد میگفتن بهم.. توجه نکن بهشون... ولی چون دکتر میگفت مشکلی نداره من استرسم کمتر بود ...

دخترم تازه بدنیا اومده بود من از سینه راست فقط میتونستن شیر بدم گاهی خسته میشدم بهش پشت میکردم موهامو می‌کشید که برگردم سمتش اینقد نازو باهوش بود به هر کس میگفتم میگفتم توهم زدی  شاید تقصیر خودمم هست از نظر تغذیه بهش نرسیدم ویتامین و آهنشو نمیخوره منم گاهی که خیلی لجبازی میکنه بهش نمیدم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

دیدن تلویزیون رو هم به حداقل برسون

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم تازه بدنیا اومده بود من از سینه راست فقط میتونستن شیر بدم گاهی خسته میشدم بهش پشت میکردم موهام ...

عزیزمم😍😍😍خدا حفظش کنه برات😘❤️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هر چی تلویزیون میگه تکرار می‌کنه مثلاً ی اسب تو انیمیشن اسمش سانیه بعد تو خونه می‌گفت سانی

محیط خونه رو شاد کن،با بچه ها هم بیشتر در تماس باشه،تلویزیون اثرات بدی داره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزمم😍😍😍خدا حفظش کنه برات😘❤️

سلامت باشی خدا نینی های شمارم حفظ کنه نفستون حتما حقه دعا کنید هم واسه استارتر هم دخترم   

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اره برمیگرده اسمشو صدا بزنم ،،بازی هم بدو بدو می‌کنه تو خونه ولی مثلاً بگم توپ رو بیار نمیاره متوجه ...

ببین بچه برادرشوهرم دیرحرف میزدبعدبردنش گفتاردرمانی گفته بودنمیتونه فوت کنه یعنی فوت کردن روی زبون بازکردن اثرداره ایناهم دیدن مربیش درست گفته حالاشماببین شمع میتونه فوت کنه؟اکه نه اززبونش بایدتقویت شه یه ساله که میبره کلاس الان دیگه پنج سالشه همه چی میگه شماهم نگران نباش

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
ممنون عزیزم انشاالله ک بلبل زبونی شونو ببینیم

انشالله 

بعدگفتاردرمان بهش گفته بوداگه چیزی میگی بچه ات برات میاره یابه اسمش واکنش نشون میده وتوجه داره یعنی ...

ب اسمش واکنش نشون میده ولی اگه چیزی دستش باشه بگم بده میده ولی نمیره چیزی بیاره برام مثلاً عروسکش