این چه حرفیه،انرژی منفی کائنات رو جذب نکن خواهرم،ان شاءالله که سالم و سلامته،یه نذر برای حضرت رقیه بکن،ان شاءالله که به همین زودی زبونش باز میشه
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
گفتار درمانی میبرم ولی اونم بی فایده همکاری نمیکنه خیلی بدخلق وعصبیه چ دکتری ببرم اعصاب وروان
میدونی گلم خیلی مستقیم زوم نکن رو این مسئله،میتونی غیر مستقیم،مثلا کتاب قصه های خوشگل بخری و براش هر شب بخونی،آخر جمله ها رو زودی نگو آهسته آهسته براش بخون،بذار خودش یکم همکاری کنه
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بردم گفتار درمانی گفت آخر 18ماهگیحرف نزد بیار ولی من طاقت ندارم بچه های ما زیر یکسال حرف میزنن ولی بچه های خانواده شوهرم بشدت باهوشن ولی بالای دو سال
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
ان شاءالله توکلت به خدا باشه،خیالت راحت،دختر خواهرم تا ۴ سالگی صحبت نمیکرد،ماشاءالله الان خانمی شده برا خودش،
شما پیگیری لازم رو انجام بده بقیه رو بسپار دست خدا
نه عزیزم پسر برادر شوهرم رو که گفتم نترس چیزی نیست فقط قراره ما جون بسر بشیم
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
مقایسه کردن خیلی کار اشتباهیه،من دختر بزرگم تو سن یکسالگی سه تاشعر حفظ بود و خیلی واضح صحبت میکرد کم ...
همش اطرافیان مقایسه میکنن دخترم هنوز سرپا نمیمونه همش میگن بهم
کلمه میگه درحد مامان بابا نکن بیا ولی مثلاً آب میخواد نمیگه باید منو بکشونه تا آشپزخونه با اشاره بگه
خب پس میشه امیدوار بود گلم، شما هم زودی بهش آب نده،یک شعر از آب بخون،یا باهاش یکم صحبت کن،ازش بخواه بگه آب،البته خیلی هم پاپیچش نشو،تلویزیون زیاد نذار ببینه
همش اطرافیان مقایسه میکنن دخترم هنوز سرپا نمیمونه همش میگن بهم
بگن,خیلی راحت بگو آدما زمین تا آسمون باهم فرق دارن،قرار نیست همه مثل هم باشن
بچه دختر عمم تا ۳ سالگی حرف نمیزد اللان ک شده ۸ سالش ببین ج زبونی دارع
دختر منم سه سالگی یهو زبون باز کرد، عین بلبل حرف میزد 😅
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇