2777
2789
عنوان

بنظرتون این بچه مشکلی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
اخه حرف میزنه خیلی راحت جمله میگه مثلا امروز فلان کارو کردم فلان چیزو خوردم..از نظر صحبت خیلی مشکل ا ...

شاید دوست نداره ارتباط برقرار کنه و درون‌گرا اع با تست مشخص میشه البته روانشناس باید تشخیص بده 

دختره یا پسر؟ ببین کلا پسرها دیرتر به حرف میوفتن و دخترها زودتر. من خودم تجربه شخصی ندارم ولی دوست ...

پسره ..صحبت کردنش خیلی خوب شده..اینکه علاقه به حفظ شعرنداره اونم بخاطر اینکه مجبوره کلماتو پشت هم ردیف کنه که مثلا شعر بخونه..زورش میاد کلمه هارو طولانی مدت جمله کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره ..صحبت کردنش خیلی خوب شده..اینکه علاقه به حفظ شعرنداره اونم بخاطر اینکه مجبوره کلماتو پشت هم رد ...

طبیعیه واقعا مشکلی نداره، پسر دوستم دو سال و ۵ ماهشه اصلا یک کلمه هم نمیگه یا جیغ میزنه یا صدا در میاره تا منظورشو بگه، مادرش انقدر نگران بود بردنش دکتر گفتن نگران نباشین پسرها کلا دنبال بازی وشیطونی هستن و دیرتر به حرف میوفتن.

پسر شما که حرف میزنه، اون کلمات رو بیشتر باهاش کار کن آروم آروم تکرار کن ازش بخوا تکرار کنه تشویقش کن، نگران نباش.

اخه حرف میزنه خیلی راحت جمله میگه مثلا امروز فلان کارو کردم فلان چیزو خوردم..از نظر صحبت خیلی مشکل ا ...

پسر من تقریبا شبیه چیزی که شما گفتید بود الان شاگرد اول مدرسه ی تیزهوشانه 

دیر حرف زد 

ولی تا قبل مدرسه 

فارسی رو کامل بلد بود بنویسه وبخونه 

ریاضی رو هم 

انگلبسی معنی کلمات و املای بعضی کلمه ها رو 

پسر من تقریبا شبیه چیزی که شما گفتید بود الان شاگرد اول مدرسه ی تیزهوشانه  دیر حرف زد  و ...

خدا حفظش کنه عزیزم..ایشالا که پسر منم کامل تا قبل مدرسه حرف زدنش روان شه تا خیالم راحت شه

خدا حفظش کنه عزیزم..ایشالا که پسر منم کامل تا قبل مدرسه حرف زدنش روان شه تا خیالم راحت شه

پسر منم به حفظ شعر علاقه نداشت و همچنان هم‌نداره نگران نباشید خدا گل پسر شما رو هم براتون صحیح سلامت نگه داره تا میتونید باهاش کار کنید 

هم‌موقع مدرسه رفتن اذیت نمیشید 

هم باعث پیشرفت تو حرف زدنش میشه 

اینجا گفتن که بچه ات مشکل داره ؟؟

حتما حرفی زدی که بقیه اینو گفتن ..

همین الان هم داری میگی کامل بلد نیست حرف بزنه ...

به نظرم خونه آخرش هزینه ویزیت یه گفتار درمانه ببرش گفتار درمان ...