2777
2789
عنوان

انبه برای کودک شش ماهه

6315 بازدید | 22 پست

سلام یه دختر دارم رفته شش ماه میتونم میوه انبه رو پوره کنم بهش بدم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
5
1
100%
5
0
0%
5
0
0%
5
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا رو تو ی روز میدی چخبرته معده بچه رو میترکونی

همهشو که یه روز نمیدم گلم میگم یعنی این چیزا رو دادم خورده تا خالا چون حساسیت به پروتین گاوی داشت رفلاکس هم داشت خوب وزن نمیگرفت دکترش گفت غذاشو از آخر چهار ماهگی شروع کردم 

حریره دادم فرنی هم داپم سرلاک آماده هم دادم پوره سیب و هویج هم داپم سوپ هم دوروز دادم میخواستنم ببین ...

سلام عزیزم شرمنده اینجا پیام دادم چون توی اون تاپیکت که میخواستم سوال بپرسم قفل بود .

الان حدودا یک سال از ثبت نامتون برای طرح زمین رایگان برای مادران گذشته ، میخواستم بپرسم ببینم تونستید واقعا زمین بگیرید یا الکیه ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و منابع علمی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.

من میدادم اما کم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤