2777
2789
عنوان

از حال بعد از طلاقتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 88 پست
مشکلات زندگی زیاد شده مردا واقعا خسته شدن دیگه حوصلع ندارن مقصر نیستن یکم باهاش مدارا کن وقتایی ک خو ...

عزیزم بخدا من انقد کمکش میکنم و درکش میکنم همین صبوری هام اینطور پر روش کرد

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم تا پارسال خیانت می‌کرد گوشیش یک ثانیه دست من نمی‌داد.. چون ترس داشت من محتویات گوشیشو ببینم.. ولی از وقتی خیانت نکرد گوشیش بدون رمز وسط خونه است.. تجربه ثابت کرده گل من.... رفتارشم زمین تا آسمون تغییر کرد.. زرنگ باش سعی کن مدرک داشته باشی ثابت کنی.. تا بتونی به راحتی ازش جدا بشی... منم به خاطر بچم موندم.. ولی فرق من اینه که دست از خیانت برداشت 

عجب ادم سردی شاید فک میکنه جدی نیستی گلم اره

نمیدونم بخدا ازش متنفرم فقط بخاطر این بچه و ترس های بعد از طلاق موندم میترسم با این شرایط جدا شم وسخت تربشه زندگیم

شوهرم تا پارسال خیانت می‌کرد گوشیش یک ثانیه دست من نمی‌داد.. چون ترس داشت من محتویات گوشیشو ببینم.. ...

ن بابا این نمیده گوشیشو انقد بهش حساسه

نمیدونم بخدا ازش متنفرم فقط بخاطر این بچه و ترس های بعد از طلاق موندم میترسم با این شرایط جدا شم وسخ ...

شک نکن سختتره عزیزم بچه اسیب میبینه یبار باهاش جدی باش انشالله ک درست بشه بترسونش 

حرفات چقدر قشنگن عزیزممممممم❤️❤️❤️

یک چیز همیشه مثل گوشواره به گوشت آویز کن بانو تا شما خودت و دوست نداشته باشی کسی دوست نداره حتی فرزندت  تا برای خودت ارزش قاعل نشی کسی نه قدرتی میدونه نه محبت داره لازم نیست لقمه بزرگ غذا برای شوهرت. یا فرزندت باش یه روز بهترین غذا رو برای خودت بخور برو تفریح برو سفر من‌مسافرت خارجه تنها میرم با دوستام میرم به همین سادگی فرزندت و بزار پیش شوهرت بگو میخام برم مهمانی میخام برم بازار زار بفهمه بدون زنش نگهداری از بچه چقدر سخته به خودت برس عطر بزن لباس زیبا بپوش تو‌چشم و برازنده باش فک کن دوس پسرته بدون حرف و کلام با رفتار و لوندی مخشو میخای بزنی یکم از زیرک بودن و زنانگی یاد بگیر چند تا کتاب بگیر بخون رو خودت کار کن دیگران تغییر میپذیرن گرون باش بانو گرون باش با بچه آوردن زندگیت تمام نشده تو هنوزم نازت خریدار داره اینو شوهرت باید یاد بگیره وقتی اصلاح شد توام محبت بهش نشون بده چیزهای جدید و تجربه کنید فرزندتون بزارین مهد یا تو خانواده دو تایی برین بیرون ……اگه بعد همه تلاش ها جواب نداد بی لیاقت بود مثل اشغال پرتش کن بیرون همینقدر بی رحم باش فرزندت میتونه دو تا پدر داشته باشه اصلا بی پدر نمیشه فرزند طلاق این مزخرفه   برای هیچ کاری نگران و پشیمان نباش هر چیزی که خوشحالت میکنه رو با اعتدال تجربه کن 

عزیزم بخدا من انقد کمکش میکنم و درکش میکنم همین صبوری هام اینطور پر روش کرد

تازه تو تاپیکا دیدم خیانت کرده واقعا متاسفم براش منم یه چند وقت همسرم رمز گوشیشو قایم میکرد ازم بلایی سرش اوردم اون سرش ناپیدا حالا دیگه اصلا گوشی اون دستمه گوشی خودمو گذاشتم کنار البته من خیلی ادم لحباز و یه دنده ای هستم خودش میدونه وقتی ب چیزی گیر بدم دست بردار نیستم اعتماد بنفس داشته باش نترس هرجور که خودت دوس داری زندگی کن فک کن یه کارت بانکیه تا یه مدت اگه بی محلش کنی خودش میاد سمتت

شک نکن سختتره عزیزم بچه اسیب میبینه یبار باهاش جدی باش انشالله ک درست بشه بترسونش 

ای خدا کاش میمردم 

تازه تو تاپیکا دیدم خیانت کرده واقعا متاسفم براش منم یه چند وقت همسرم رمز گوشیشو قایم میکرد ازم بلای ...

من هیچ اعتماد ب نفس ندارم 

ای خدا کاش میمردم  

بخاطر یه پسر غریبه که حالا چون  زنش شدی میگی کاش می‌ مردم !! 

یکم لذت های زندگی رو تجربه کن  زندگی محدود به همین هایی که دورت پر کردی از شوهر و بچه نیست دنیا خیلی بزرگ و میتونه لذت بخش باش ازدواج بخشی از زندگی نه تمام زندگی مادر شدن بخشی از زندگی نه همه ی زندگی امیدوارم درست شین خدانگهدار 

یک چیز همیشه مثل گوشواره به گوشت آویز کن بانو تا شما خودت و دوست نداشته باشی کسی دوست نداره حتی فرزن ...

مرسی عزیزم بابت حرف ها وراهنمایی های قشنگت