2777
2789
عنوان

طبقه بالا مادر شوهر

281 بازدید | 10 پست

س خانما یکسال عروسی کردم  بچمم بدنیا اومده دو ماهشه هم مادرشوهرم هم دخترش هرروز میمون از اولش و چه حالاص بعد من امروز بعد مدت ها رفتم در خونه دخترش در منو وا نکرد زنگ زدم ج نداد جالب اینه خود مادرش دیدم از خونش اومد بیرون بعد یک ساعت زنگید من نبودم کاری داشتی گفتم میخام بیام گفتم مهمون برام میاد خیلی نازاحت از خدا خواستم یک خونه مستقلم بمن بده جوب لطف من این نبود که هر روزم ک اومدن درشونو وا کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم طبقه‌پایین مادرشوهرم هستم اونا نمیان خونم ولی من اینجا کسیو ندارم مبخوام برم خونشون چند بار که رفتم دیدم خوششون نمیاد حتی خیلی هم گفتم بیاید نمیان بعضیا این مدلن خوششون نمیاد از رفت و امد

خب توهم اومدن دربازکن اولش مانتوبگیر دستت بگو شرمنده دارم میرم بیرون کاری  داری بگو بفرما خودش دیگه نمیاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم طبقه‌پایین مادرشوهرم هستم اونا نمیان خونم ولی من اینجا کسیو ندارم مبخوام برم خونشون چند بار که ر ...

من اینطوریم مادرشوهرم دید زیاد از رفت و آمد خوشم نمیاد دیگه خودش نیومد 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
منم طبقه‌پایین مادرشوهرم هستم اونا نمیان خونم ولی من اینجا کسیو ندارم مبخوام برم خونشون چند بار که ر ...

منم از رفت و آمد زیاد حال نمیکنم یعنی هر هفته یا هروز نه مثلا ماهی یبار اوکی هست نه هروز یا هفته گیی ، اونم خودم باید دعوت کنم نکه سر زده برا سام و ناهار بیان