بابام خوبه الان خداروشکر.
من این دوستم از اول میدیدم مثلا تو واتس اپش پیام از یه دوست دیگمون داره و به پیام های دیگه جداب میده اونو دیر سین میکنه و یا یکیبهش زنگ میزد میدیدم گوشیو صداشو قط میکنه و محل نمیده بهشم میگفتم این رفتارت درست نیست ولی با من اینطور نبود تا اینکه اون اواخر احساس میکردم با منم همینطوره پیام تبریک تولدش رو حتی سین نزد با یه هفته تاخیر فقط دید و جواب نداد و کلا احساس کردم داره پثل بقیه رفتار میکنه باهام ضمن اینکه چندتا دروغ کوجولو هم ازش فهمیدم که خب اصلا تصویرش تو ذهنم خراب شد و یکم دیگه پیگیرش نشدم و بعدش مصادف شد با مریضی بابا و... یه گروه چهارنفره هم داشتیم حدودا بکماه پیش تو گروه نوشتم دلم برا وقتایی که تو این گروه عکس دورهمیامون رو میذاشتم و فلان و برنامه میکردیم و صمیمی تر بودیم تنگ شده و از اخربن پیام این گروه سیزده ماه میگذره من درگیر مشکلاتی بودم که انتظار همراهی داشتم و امیدوارم هرچیزی درگیرش هستید ارزش از دست دادن دوستی های خوب رو داشته باشه و از گروه لفت دادم و با این حال بازم نه یه زنگ زد نه یه پیام داد بگه چی میگی!!! از اون جمع چهارنفره یکیشون فقط موند برام و الان بهترین دوستمه.