2777
2789
عنوان

چرا آدما یهویی انقدر عوض میشن

160 بازدید | 12 پست

از وقتی تصمیم گرفتم اولین نفر بهش پیام ندم اونم نداده فرض کنید ۱۲ سال دوست بودیم 😢 بدون هیچ دلیلی... اخراش دیگه حتی به زور جواب پیامامو میداد نمیدونم چی میشه که ادما انقد یهویی عوض میشن ناراحت نیستم بالاخره آدمی که میخواد بره باید بره ولی برام سواله آخه چرا 

چون عوضی ان

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلیلی داره؟ آخه حتی یه سلامم نمیتونه بده نمیدونم اخه قبلن هم سابقه داشته بدون دلیل خاصی

شاید کاری کردی که از چشمش افتادی و کارت به چشم تو نمیاد ولی برای اون خیلی مهمه

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

من یه دوست صمیمی داشتم یازده سال دوست بودیم. من همیشه دعوتش میکردم خونمون ناهار و شام و عصرانه مامانش میومد میدادم برا بابا و داداشش ببره همیشه برنامه میکردم بریم باغ بریم کافه بریم فلان جا بریم بمان جا کلی الان میشدم تا چهارنفرو باهم هماهنگ کنم و اینا اخرین بار چهارده ماه قبل دیدمش چون بابام سرطان گرفت درگیر بابام شدم و برا اولین بار گفتم بذار ببینم تا کی‌من هیچی نگم اونم هیچی نمیگه!!!! دیگه نه تولدمو تبریک گفت نه هیچی! بعد از بقیه شنیدم مهاجرت کرده از شهرمون رفته یه شهر دیگه و حتی برا خدافظی یا هیچی نیومد تو این مدت همه از من حال بابامو پرسیدن و هرچی... کلا دوستی جوری تموم شد انگار از اول وجود نداشته بعد چندروز پیش استوری گذاشته دلتنگ دوستی های بی توقع هستم که در هجور روزمرگی ها گم شد!! 

من یه دوست صمیمی داشتم یازده سال دوست بودیم. من همیشه دعوتش میکردم خونمون ناهار و شام و عصرانه مامان ...

شما حق داشتید بالاخره پدرتون سرطان داشت الان حالشون چطوره ؟ من خودم تو شرایط روحی افتضاح باز حالشو میپرسیدم قبلا هم خودش چند ماه پیام نداد آخر من دادم فهمیدم مشکلیم نداشته نمیدونم بعضیا چرا انقدر نمک نشناسن

شما حق داشتید بالاخره پدرتون سرطان داشت الان حالشون چطوره ؟ من خودم تو شرایط روحی افتضاح باز حالشو م ...

بابام خوبه الان خداروشکر.

من این دوستم از اول میدیدم مثلا تو واتس اپش پیام از یه دوست دیگمون داره و به پیام های دیگه جداب میده اونو دیر سین میکنه و یا یکی‌بهش زنگ میزد میدیدم گوشیو صداشو قط میکنه و محل نمیده بهشم میگفتم این رفتارت درست نیست ولی با من اینطور نبود تا اینکه اون اواخر احساس میکردم با منم همینطوره پیام تبریک تولدش رو حتی سین نزد با یه هفته تاخیر فقط دید و جواب نداد و کلا احساس کردم داره پثل بقیه رفتار میکنه باهام ضمن اینکه چندتا دروغ کوجولو هم ازش فهمیدم که خب اصلا تصویرش تو ذهنم خراب شد و یکم دیگه پیگیرش نشدم و بعدش مصادف شد با مریضی بابا و... یه گروه چهارنفره هم داشتیم حدودا بکماه پیش تو گروه نوشتم دلم برا وقتایی که تو این گروه عکس دورهمیامون رو میذاشتم و فلان و برنامه میکردیم و صمیمی تر بودیم تنگ شده و از اخربن پیام این گروه سیزده ماه میگذره من درگیر مشکلاتی بودم که انتظار همراهی داشتم و امیدوارم هرچیزی درگیرش هستید ارزش از دست دادن دوستی های خوب رو داشته باشه و از گروه لفت دادم و با این حال بازم نه یه زنگ زد نه یه پیام داد بگه چی میگی!!! از اون جمع چهارنفره یکیشون فقط موند برام و الان بهترین دوستمه.

بابام خوبه الان خداروشکر. من این دوستم از اول میدیدم مثلا تو واتس اپش پیام از یه دوست دیگمون داره و ...

خداروشکر که حالشون خوبه منم دقیقا دوسه روز یه بار سین میزد و حتی جوابم نمیداد دیگه منم بیخیالش شدم واقعا میگن دوست برای آدم نمیمونه راسته فرض کنید از خواهر صمیمی تر بودیم ولی الان حتی یه سلام هم نمیفرستیم