2777
2789
عنوان

نوجون ۱۸ ساله چه کسی است؟

231 بازدید | 18 پست

یک عدد بدبخت فلک زده است که بهترین سال های زندگیش رو پای کتاب هاب خیلی سبز و آزمون های قلم چی بوده و با یدونه افسردگی سر و کله زده

روزانه کمتر از ۶ ساعت میخوابه و انقد روی صندلی میشینه و به کتاب خیره میشه در عرض سه سال چشم‌هاش ۳ درجه ضعیف میشه 

معادل جمله بریده از زندگی :

گُرشین : آتش آبی 🐋             " 17 دی 🖤 "                      

و همین طور بدبختی مث من که زیر دست شوهر و محدودیت های مزخرفشه و حتی کتکم میخوره...تروخدا سن‌کم ازدواج نکنیدددد تروخداااا

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و همین طور بدبختی مث من که زیر دست شوهر و محدودیت های مزخرفشه و حتی کتکم میخوره...تروخدا سن‌کم ازدوا ...

الهی بمیرم 🥲

نذار بزنتت تو پیش دستی کن 

من به این نوجوان افتخار میکنم 

که برای موفقیت چشماش ضعیف شد 

برای موفقیت داره سختی میکشه 

و من میدونم نتیجه زحماتشو میگیره

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
حرف# حق من بخدا اونقدررررر میشینم باسنم بی حس میشه عین پنگوئنا راه میرم بعدشم قبول نشیم هزار نیش ...

من انقد میشینم حس میکنم زخم بستر گرفتم :/

این نهایی ها هم ب.امون دادن انگار ۱۱ بار میریم سر جلسه کنکور

من به این نوجوان افتخار میکنم  که برای موفقیت چشماش ضعیف شد  برای موفقیت داره سختی میکشه ...

ممنونم🥲🤍