2777
2789
عنوان

خاطرات زجردهنده مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 156 پست
لزوما نه.من خانواده های زیادی دیدم گه همیشه پسرشون رو لوس کردن و لقمه براس درست کردن درصورتیکه واسه ...

عزیز لوس هم بکنن باید شعورشون برسه که وقتی عروسشون بود این حرکت ممکنه باعث ناراحتی عروس بشه

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر لوس و نازک نارنجی لطفا تا وقتی به بلوغ فکری نرسیدید و بزرگ نشدید ازدواج نکنید

اصلا اینطوری نگیم ادم با درک باید رفتار یکسانی داشته باشه من مادرشوهرم هر رفتاری داشته باشه ولی همیشه تو این مورد من رو در نظر میگیره تا پسرش رو

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

مگه بچه ای برات لقمه بگیره فکر کردم غذا درست نکرده ...برا پسرشم نباید درست میکرد البته اون بچش بود شایدم فکر کرده شما یه وقت بدتون میاد کسی براتون لقمه بگیره .من که بدم میاد به چیزی که میخام بخورم کسی دست بماله ....چند سالته ...اینقدر مشکلات تو زندگی هست که از چیزای بی خود مشکل نسازیم

خیلی حساسی خواهر. لقمه ام برات بگیره. ول کن همین که غذا درست کرد خودش ی موهبت محسوب میشه. ما از مشهد اومدیم خونشون گفت سوغاتی ها رو بذارین رو اوپن دارم میرم خونه ی خواهرم. شام نمی مونید دیگههههههه. مام گفتیم نه

گفتم شاید کتکت زده آخه واسه لقمه نگرفتن!

بخدااینامادرشوهرندیدن یه هفته باید بیان بامادرشوهرمن زندگی کنن اونوقت میفهمم مادرشوهر چیه بخدا من اینارومیخونم خندم میگیره کاش مادرشوهر منم لقمه نمی‌گرفت ناراحت میشدم

ی ادم باشعور همیشه حواسش  هست چه رفتاری کنه دل نشنکه ما ی اشنا داریم ابنقدر دخترش واسش عزبزه دو ...

زن دایی من مادر نداشت

مادر بزرگم (که می‌شد مادرشوهرش) به مامانم میگفت جلو زن داداشت به من نگو مادر. 

چون مادر نداره دلش میشکنه.

به درک و شعور آدما ربط داره

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
عزیز لوس هم بکنن باید شعورشون برسه که وقتی عروسشون بود این حرکت ممکنه باعث ناراحتی عروس بشه

نه بابا عادته

یه فامیل داریم ۳تا دختر داره یه پسر  الان دیکه اون پسره ۴۰سالشه ها ولی هنوز همشون براش لقمه میگیرن

یعنی کلا انگار بچه اس خود دخترها هم حتی 

ای دست رو دلم نزار که خونه از دست خانواده شوهر فقط ارزومه تلخی هایی که باعثش بودن توزندگی م سر دخترش ...

مادرشوهر من هر موردی دخترش از مادرشوهرش ناراحت بود سر من می‌آورد! 

کلا من تاوان رفتارهای مادرشوهر دخترش رو دادم!

زن دایی من مادر نداشت مادر بزرگم (که می‌شد مادرشوهرش) به مامانم میگفت جلو زن داداشت به من نگو مادر. ...

اره عزیزم من خودمم مادر ندارم یکی از دلیلش همین بود مادرشوهرمنم اصلا قربون صدقه  شوهرم نمیشه شاید بخاطر من هستش که دلم نشنکنه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
گفتم شاید کتکت زده آخه واسه لقمه نگرفتن!

مگه اسیر میخواستن بیارن ک کتک بزنن!!! عروسم جزوی از همون خانواده میشه دیگه

این جزو ریزترین کاراشه بقیشو تعریف کنم متوجه میشین ک دلیل این کاراش چیه