2777
2789
عنوان

خاطرات زجردهنده مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 156 پست
اینجور مادرشوهرا کمی عقده ای تشریف دارن میخوان بااین جور حرکتا مثلا توجه پسرشونو به خودشون جلب کنن&n ...

لزوما نه.من خانواده های زیادی دیدم گه همیشه پسرشون رو لوس کردن و لقمه براس درست کردن

درصورتیکه واسه دخترشون نخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار روی کمد تو کاسه گردو بود گفت بیار فلانی (پسرش) بشکنه، منم اصلا لب نزدم بهش، یه بار سیرابی پخته بود یه تیکه هم گوشت توش بود، اون گوشت‌ رو گذاشت تو ظرف شوهرم گفت ببین پخته 😑😑 منم اینجوری🤨🤨

اووووف بخوام بگم زیاده از تیکه ها و بد خلقی هاش     ای باااابااا🥴

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

عه مادر شوهرم غذا دهنم نمی کنه پس ناراحت بشم ، چه توقعاتی شما مادرتون غذا دهنتون میکنن که از مادرشوهرتون توقع دارید؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

خب منم تعجبم از همینه اگر موارد بیشتر هست چرا خاطرش نمونده انگار تنها عیب مادرشوهر همین بوده که اگر ...

بله درست میگید کار مادرشوهر ایشون از نظر من زشت و آزار دهنده نبوده شاید از روی عادت این کارو کرده.و صحبت اولی من کلی بود 

ی ادم باشعور همیشه حواسش  هست چه رفتاری کنه دل نشنکه ما ی اشنا داریم ابنقدر دخترش واسش عزبزه دوستش داره ولی با این وجود هربار ما ی جا بودیم همون رفتاری که با دخترش میکرد با ماهم میکرد ناخواسته دل نشکنه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

دخترا بی احترامی بی احترامیه ربطی به سن هم ندارع که فکرکنین چون استارتر یا سنش کمه یا حساسه ناراحت شده.بالاخره عروس حکم یه مهمونو داره تو بعضی خانواده ها.شاید معذب باشه واسه غذا نیاز به تعارف داشته باشه.به هرحال رفتارمادرشوهرایشون زشت بوده.پسرش که پنج سالش نیست نتونه لقمه بگیره.اگه واقعا ازسر دوست داشتن اینکارو کرده که لااقل بخاطر پسرش هم که شده باید به عروس تعارف میکرد یالقمه واسش میگرفت

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

چیز مهمی نبود واقعا زیادی حساسی! 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
مادرشوهر منم سر نمازاش فقط بچه هاشا دعا میکنه و نوه هاش ، اصلا اسمی از عروسا نمیبره بلند بلندم دعا م ...

وا دعای زوری هم مگه میشه دوست نداره عروس ها رو دعا کنه ، اگه دعا میکرد لطف کرده بود ولی دلش نمیخواد لطف کنه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

آره میدونم چی میگی بایست بهت تعارف کته و برات لقمه بگیره

ولی قشنگتر این بود که نامزدت همبر آماده رو میداد به تو و خودش برا خودش درست میکرد هم مادرش میفهمید که باید به عروسش احترام بذاره هم پیش تو عزیزتر میشد

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱