2777
2789
عنوان

کیا تازه فهمیرین باردارین چند وقتتونه بیایید دورهم باشیم،،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 31 پست
من فکر کنم ۶ هفته ام، قند دارم. هر چی میخورم، کوفتم میشه

شیر شتر یکبار بخوری حله 

البته فقط پیشنهاد بود

چون چند مورد داشتیم قند بارداری داشتن و با شیر شتر اوکی شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای قلب نی نی رو شنیدی؟

نه گفت اخر خرداد بیا ولی قلب داشت الحمدلله

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
من دو تا قبلی، قلبش تشکیل نشد، از استرس گذاشتم حداقل ۹ هفته بشه تا برم. بعدیش ان تی بالا بود، بهدم ...

عزیزم انشالله این سری صحیح و سالم بچتو بغل میگیری

خواهر منم شرایطش مشابه شما بود با این تفاوت که اون ۴ تا سقط ناموفق داشت خدا رو شکر الان یه پسر شیرین داره

ناامید نباش

ازکجافهمیدی قندداری

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

کدوچه بخور سرچ کن تو نی نی سایت خیلی جواب گرفتن 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من ۱۳ هفتمه

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

تو تاپیک بغلی بودم....استاتر بهت گفته بود تاپیک خودت ی روزی تاپیک بارداری و ...بزنی 

اومدم دیدم بارداری...

دعا کن منم از سال ۹۷ منتظرم که خدا ازدواج مامانم رو با ی شخص خاصی جور کنه...برام دعا کن 

اسمم آرزو هست 

مامانم لیلا 

داداشم هنوز زبون باز نکرده بود که پدرم فوت شد ،یعنی الان که ۲۳ سالشه قسمت نشده به کسی بگه بابا 💔💔💔💔

دعا کن امسال خدا مامانم رو به عقد امین مدنظرم دربیاره ،منم تاپیک بزنم...و خبر خویش رو بگم😍🌺 البته کنار سلامتی و طول عمرمون ❤️

تو تاپیک بغلی بودم....استاتر بهت گفته بود تاپیک خودت ی روزی تاپیک بارداری و ...بزنی  اومدم دید ...

عزیزم ان اشالله خواست دلت با مصلحت خدا یکی باشه و به مراد دلت برسی خدا رحمت کنه پدرتو وخدا مادرتو براتون حفظ کنه به امید تاپیک عقدت و خبر خوشحالیت😍😍اینو بدون از خدای بزرگ هیچ چیززززز دورررر نیس🥰

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏