2777
2789
عنوان

بچه های دو سه سالتون وقتی...

117 بازدید | 15 پست

یه کار اشتباه میکنن مثلا یه چیزی رو پرت میکنن یا چیزی رو میریزن  زمین یا یه چیزی خراب میکنن و ... با نگرانی برمیگردن ب شما نگاه میکنن ک واکنشتون رو ببینن؟؟ بچه من با اینکه خیلی کم دعواش میکنم همیشه این کارو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من خودشو سریع مشغول کاری می‌کنه هرچی هم صداش کنی جواب نمیده🤣

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

من دعوا میکنم که بفهمه کارش اشتباست .براهمین خودش سریع نگام میکنه ببینه چه عکس العملی دارن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

پرت کردن و زمین ریختن اشیا برای بچه دو سه ساله کار بد حساب نمیشه. خصوصا پرت کردن جز مراحل رشده. باید محیط رو امن کنید و اجازه بدید دنیای اطرافش رو کشف کنه. 

استرس و اضطراب اگر تو این سن نهادینه بشه بعدا قابل درمان نیست و تو تمام عملکردهای ذهنیش در آینده اثر میذاره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
پرت کردن و زمین ریختن اشیا برای بچه دو سه ساله کار بد حساب نمیشه. خصوصا پرت کردن جز مراحل رشده. باید ...

من دعواش نمیکنم، ولی کلا هر کار خطایی مثلا بکنه  با نگرانی ب من نگاه میکنه چ‌کنم 

نمیدونم حتی از اخم دیگران هم میترسه موندم تو پیش دبستانیه چیکار کردنیه کاش بهتر بشه ☹️

اره دقیقا دختر منم از اخم‌ دیگران می‌ترسه  یا مثلا یکی ب شوخی بش بگه فلان وسیله برا مته می‌ترسه و

من دعواش نمیکنم، ولی کلا هر کار خطایی مثلا بکنه  با نگرانی ب من نگاه میکنه چ‌کنم

بالاخره یه دلیلی داره که از واکنش شما می ترسه دیگه! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد