2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 120 پست
خواهرمن بارژیم ودارو الا یه پسر خوشگل ۳ماهه داره،منم میخوام اقدام کنم  برای رژیم دوتا دختردارم

میشه بگید پیش کدوم دکتر لطف می کنید؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
درسته اول خدا عزیزم ولی آی یو آی کن هزینش خیلی کمه البته کنار دستور غذایی،،،،منم ۲ماه دیگه میرم آی ی ...

خواهر من دوتا دختر داره برای پسر رفت ای یو ای کرد ک اصلا باردار نشد و چندماه بعد طبیعی خودش باردار شد

بعداز ای یو ای چندتا فیبروم تو رحمش دراومده ک از زمان حاملگیش تا الان خیلی بزرگ شدن و ب بچش فشار میاره ک احتمال میدن بخاطر ای یو ای باشه.کلی هزینه کرد و درد کشید اخرشم باردار نشد و الانم فیبروم داره

بنظرم خوب دربارش تحقیق کن و بسپار ب خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا دکتر مختلف رفتن تو شهر خودمون غرب کشور و فقط رژیم و درست و دقیق  رعایت کردن

اسم دکترشون میدونید چیه؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
چکاب کامل قبل عید دادم اما اگه پسر نشد چی؟ خیلی دوست داریم خدا بهمون پسر بده

عرض کردم توکل کن یعنی یا نتیجه دلخواه میشه یا نمیشه . در هر صورت شما باید رااضی باشی  اول  بچه سالم و صالح بخواه بعد پسر . 

ضمنا خوب باز دختر بشه چی میشه؟ 

اما خدایی با همسرت هماهنگ کن    مواظب باشید پسر شد لوس نشه . 

منم دو تاپسر دارم شوهرم میگه سومی ببیار دختر دوست دارم ولی من اصلا زیر بار نمیرم بچه داری خیلی سخته

هم من هم شوهرم بچه خیلی دوست داریم

بچه خیلی شیرینه من خودم عاشق بچه هستم

ولی خوب دوتا دختر داریم

پسر میخواییم

منم رژیم گرفتم برا پسر اما دومی هم دختر شد ، خدا باید بخواد

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
الهی به حق مرتضی علی قسمتت بشه

ممنون از دعای قشنگتون🙏

خواهر من دوتا دختر داره برای پسر رفت ای یو ای کرد ک اصلا باردار نشد و چندماه بعد طبیعی خودش باردار ش ...

خدا بهشون سلامتی بده

ان شاءالله هر چی که میخوان همون بشه