2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 120 پست
حالا به سرم زده برم ای وی اف دولتی میگن 15 تومن میشه از یه طرف میترسم نگیره بعد پولم بپره 

اره اونم شنیدم میگن ریسکه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۵ سالگی ازدواج کردم با همسرم ۱۰ سال تفاوت سنی داریم الان ۲۸ سالمه دخترم بزنم ۱۱ سالشه کوچیکه ...

خوبه شرایطتتون که . با توکل به خدا زیر نظر دکتر شروع کنید . اول یک آزمایش کامل از خودت بگیر . بسم الله . 

من زنگ زدم مطب دکتر محبوب داخل پیروزی گفت بین ۱ونیم تا۲

همین الان یکی تو همین تاپیک گفت 

۱۵ تومنه چرا؟

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
عزیزم درسته همه چیز دست خداست ولی همون خدا اگر نمییخواست بشر به این علما نمیرسید ..‌پس خدا عقل داده ...

آخه خیلی ها تو همین سایت میگن رژیم غذایی گرفتن و بچشون دختر شده باز

اره والا بهش حق میدم چون از همون اول که نامزد بودیم گفت من هم دوست دارم پسر داشته باشم هم دختر ول ...

خواهرمن بارژیم ودارو الا یه پسر خوشگل ۳ماهه داره،منم میخوام اقدام کنم  برای رژیم دوتا دختردارم

عزیزم حرف شوهرت منطقیه،دختر داشته حالا میخواد ببینه مزه پسر چجوریه،شوهرمنم همینه

دعا کنید خدا بهمون بده

خواهرم پارسال وخالم الان بارداره هر دو‌با رژیم پسردار شدن ولی فوق العاااااده رعایت میکردن همههه چیو ...

میدونید پیش کدوم دکتر رفتن؟

بگو اونی که بارداری و زایمان و شیردهی و بزرگ کردن رو تحمل میکنه منم بدن منه چطور میتونه زور بگه😐

نه خداییش تو دوران بارداری و زایمان خیلی هوامو داشته و داره روم نمیشه اینارو بگم

پس چرا من تو همین سایت دیدم گفتن هزینش ۱۰ الی ۱۵ تومنه😕

من تازه زنگ زدم پرسیدم،،،،ندا یوسفیان ۱۲تومن میگیره ۲بار انجام میده سونوگرافی هم داخل مطب انجام میده مراجعه کننده هزینه دارو و آزمایشاتشو میده

خوبه شرایطتتون که . با توکل به خدا زیر نظر دکتر شروع کنید . اول یک آزمایش کامل از خودت بگیر . بسم ال ...

چکاب کامل قبل عید دادم

اما اگه پسر نشد چی؟

خیلی دوست داریم خدا بهمون پسر بده