2777
2789

یا ارحم الراحمین رحمت و حکمت و درایتت و شامل حال این لحظه های درموندگی و کلافگی من و بچه م هم بکن 

خدایا اگه دستم و نگیری و پشتم نباشی لای فشار این همه مشکلی که تو آگاهی به همشون،له میشم خدا😭😭😭😭

میشه یه کاری کنی بلند شم و نفس بکشم،میشه یه کاری بکنی که مشکلاتم کم بشه،میشه یه کاری بکنی که دغدغه منم تو زندگیم فقط یکی دو مورد باشه نه اینقدر زیاد😭😭😭😭😭

خدااااااااااااایااااااااادستم و بگیر و رهام نکن یاخدااااااا🙏🙏😭😭😭😭

الهم صلی الله محمد و آل محمد(ص)و عجل الفرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر چی بگم که نگفتنم بهتره،اینقدر که مشکل سر مشکل ،😔

من بدترازتوهم ولی بازم توکلم به خداست پاشو قبل غروب حالا ی دورکعت نماز برای قمربنی هاشم بخون دلت اروم میشه اون دلشکسته روبیشتر میخره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

غصه نخورخدابزرگ هیچ وقت بنده اش ول نمیکنه به حق آیه هاایی قرآن مشکل توهم حل میشه برات برات ایته ...

همین نفس زورکی که دارم میکشم برای اون کورسوی امیدی ه که بخدا دارم وگرنه که الان حتما از این دیوانه تر شده بودم😭😭

ممنونم ازت عزیزم بهترین ها رو برات آرزو میکنم